North Island Seychellerne

Hideaways - boheme barfods-luksus-øferie i verdensklasse

North Island Seychellerne

En af verdens mest eksklusive øer

North Island er et unikt hideaway, kun 15. minutter i helikopter fra Mahé, hvor I ankommer. På North Island findes uberørte strande, tropiske palmer, gigantiske granit klipper og kun 11 villaer – et sandt paradis.  Filosofien bag North Island var at bringe naturen tilbage til det oprindelige og det er lykkes med bravur.

Med 11 private villaer på hver 450 m2, og en noget større villa på 750m2, vil I opleve en uovertruffen følelse af eksklusivitet og luksus. Alle villaer er bygget af lokale materialer, designet er luksuriøst og enkelheden giver en særlig barfods luksus stil og stemning. Villaen er jeres eget luksuriøse private strandhus med privat pool.  Alle oplevelserne på denne private ø bliver skræddersyet til jer. North Island er meget mere end en luksusferiedestination – det er en oplevelse for livet. Øen er en perfekt fusion af energi, afslapning og wellness.

 

Unikke villaer og kulinariske oplevelser

På North Island får I en uovertruffen kulinariske oplevelse, dagligt bliver menuen skræddersyet til jer af en Michelin kok. Den smukke ø skaber rammerne for romantiske middage, om det er med fødderne i sand, inde i restauranten eller i jeres egen villa – valget er jeres.

Start dagen med yoga på stranden, nyd den udsøgte morgenmad i villaen eller på restauranten. Brug formiddagen på en guidet vandretur og udforsk den smukke ø. Slap af i spa´en, inden eftermiddagens snorkeltur og  tag en SUP eller kajak og sejl øen rundt. Kør på cykel eller i golfbil ned til honeymoon beach – en af verdens smukkeste strande.

Villaerne:

Ialt 10 villaer på 450 m2,  alle med store soveværelser, dejlige badeværelser, hyggelige opholdssteder både inde og ude, samt plunge-pools. Hver villa har egne cykler og en buggy (golfbil) til at drøne rundt på opdagelse på øen under opholdet. Villa nr. 11 er den ultimative honeymoon villa på 750 m2 med beliggenhed for sig selv, ud til en privat strand.

Rejs til North Island og få en barfods-luksus-oplevelse for livet.

Kontakt os for et tilbud

k

k