Fregate Island Private | Seychellerne

Hver strand er unik, en har verdensklasse snorkling kun 15 meter fra strandkanten

Fregate Island Private

Smukke strande, unik natur, tropisk elegance og private villaer på 400-1100 m2

Nyd den uberørte natur på Fregate Island, øen er smuk, tropisk grøn og med smukke granit klipper langs havet. Udforsk øen til fods, på cykel eller i golfbil – der er 11 km stier rundt på øen og gør stop ved et af de mange betagende udsigtspunkter. Oplev skønne strande, land- og havskildpadder, farvestrålende fisk og over 100 forskellige arter tropiske fugle.

Hver strand er unik, en har verdensklasse snorkling kun 15 meter fra strandkanten. En anden er beskyttet af et koral rev og havet der er altid roligt. Nogle strande kommer man til ved at gå langs en jungle sti og passere store landskildpadder. En er blevet kåret til verdens smukkeste strand.

Gør brug af nogle af de mange forskellige sejlbåde, kajakker, surfing mv der ligger i den maleriske smukke havn på øen. Dyk eller snorkel. Tag på dybt havs fiskeri og få kokken til at tilberede dages fangst for jer. Deltag i et af de mange natur projekter på øen, oplev når havskildpadderne kommer op på stranden og lægger æg i perioden oktober til januar. Fra jeres terrasse i villaen kan I være heldige at se rokker, delfiner og hvaler.

Villaer og barfodsluksus

Med kun 16 villa, vil I ofte kunne finde jeres egen øde sandstrand, drej skiltet rundt hvorpå der står: Stranden er optaget – så har I det hele for jer selv. Lige meget hvilken strand I vælger, vil der altid være strandstole, håndklæder og en køleboks med kolde drikkevarer klar til jer. Det er skøn luksus i smukke omgivelser.

På Fregate Island kan I spise overalt på øen, spis morgenmad i et banyan tree. Spis en frokost ombord på en af bådene. Nyd en romantisk middag på stranden i skæret fra fakler – maden er eksklusiv og afspejler lige som alt andet på øen, at kun det bedste er godt nok.

I jeres private villa har i jeres egen butler til rådighed. I har en stor terrasse med en infinity pool, en jacuzzi og en udendørs pavilion, så I kan nyde jeres måltider her, hvis I ikke ønsker at gå op i restauranten.

På en granit bakketop ligger det fredfyldte Rock Spa med flot udsigt over Det Indiske Ocean. Her bruges lokale blomster og planter til behandlingerne.  Øens egen plantage dyrker mere end 50 forskellige typer frugt og grøntsager og 80% af alt grønt i måltiderne kommer fra øens egen plantage.

Kontakt os for et tilbud

k