Denis Private Island Seychellerne

Denis Island på Seychellerne

Velkommen til jeres eget lille paradis

Denis Private Island

“Hvorfor tage på resort, når I kan stikke af til en ø” er mottoet for Denis Private Island.  Langt ude i Det Indiske Ocean finder I dette lille ø-samfund, en lille atol hvor gæsten og naturen er i centrum. Her kan I bade langs øde strande, der er berømte verden over for deres uberørte skønhed, snorkle i et havskildpadde-reservat og opleve hundredevis af farvestrålende fisk. I kan se sjældne fugle og prøve spændende sportsfiskeri – og alt dette er bare på én af jeres feriedage. De 25 fritliggende villaer er på mellem 90 og 150 m2 og med plads til 2-5 personer. De ligger alle vendt ud mod stranden med gårdhave og udendørs bruser. Maden er i top med fisk fanget få hundrede meter fra stranden og frugt og grøntsager fra øen, der bliver delikat tilberedt af dygtige kokke.

Denis Island i Det Indiske Ocean

25 private villaer med direkte adgang til stranden. Her er hverken internet eller tv til at tage tid eller distrahere jer fra hinanden. Lad naturens ro indhylle jer, mens I udforsker øen og havet omkring den. Kom med guider ud og kig på eksotiske fugle i den frodige grønne natur inde midt på øen, oplev øens store landskildpadder og se æg-læggende havskildpadder i sæsonen.

Skønne spabehandlinger tilbydes uden for jeres egen villa med lækre produkter til jeres forkælelse.

Alle villaer har iPod/iPhone docking station, IDD telefon, te og kaffe faciliteter, mini køleskab, værdiboks, aircondition, loftsventilator og hårtørrer.

På Denis Island vil I genopdage en glemt luksus: Dejlig mad i skønne omgivelser og afslappet mennesker der er fordybet i naturen og hinanden, på en af de mest afsondret øer i verden.

 

Kontakt os for et tilbud

Hvorfor vælge Denis Island på Seychellerne

–  Hvis du har drømt om din ”næsten” egen øde ø
–  Leder efter strande du kun ser i reklamer
–  Bor på stranden i egen hytte
–  Bor et sted som meget få er forundt at besøge
–  Vil du snorkle, dykke er området fantastisk

Vi anbefaler: At kombinerer Denis Island med et ophold på Mahé & Praslin

k