Alphonse Island – Seychellerne

Her er et fantastisk liv under havets overflade – perfekt til snorkling

Resort med en utrolig naturlig skønhed på en autentisk uspoleret ø

Kom med på et ægte ø-eventyr

Koralrevet ved Alphonse Island betragtes som et af ​​verdens mest uberørte, hvilket gør det til en naturelskers paradis. Dykning og snorkling er i verdens klasse – her er tusindvis af smukke farvestrålende fisk, skildpadder, rokker, hajer og delfiner.

Beliggende 7 grader syd for ækvator er øen velsignet med et af verdens sundeste klimaer, her er kilometervis af hvide sandstrande, laguner og kokoslunde. I bevæger jer rundt på øen til fods eller på cykel. På Alphonse Island bor I i Beach Bungalows, 1-værelses suiter eller i en af de store Beach villaer med fire soveværelser, der er bygget langs vandkanten – havudsigten er fantastisk.

Når I bor på øen er der mange ting inkluderet i jeres ophold: I får cykler stillet til rådighed, så I kan tage en tur rundt på øen i eget tempo.

I kan vandre med en natur guide, der kan forklare jer alt om øens flora og fauna.  Ønsker I at være aktive er der både pool, tennisbane, bordtennis mv. Snorkel- og fiske udstyr står til jeres rådighed og det samme er gældende for havkajakker og SUP. Er vejret til det slutter I dagen med en solnedgangs drink på stranden.

Derudover kan I tilkøbe jer til: Dykning, fluefiskeri, diverse sejlture og spa behandlinger.

Hvordan bor man på Alphonse Island ?

 

Strandbungalows

1 værelse – 2 voksne & 1 børn
22 strandbungalower som ligger helt fortryllende blandt frodige tropiske planter kun få meter fra stranden. Disse bungalows ligger på den østlige kyst på øen, med en diskret elegance, og tilbyder alle hjemmets bekvemmeligheder. Alle Beach Bungalows er ideelt placeret for at få mest muligt ud af de smukke omgivelser. Alle har en lille have med udsigt over havet, det perfekte sted, til at nyde en drink når dagen går på hæld, eller tidlig morgen mens du ser den smukke solopgang.

 

Strandsuiter

1 soveværelse – 2 voksne & 2 børn
Ialt 5 strandsuiter, alle omgivet af den tropiske jungle som øen tilbyder, og få skridt fra den hvide sandstrand. Suiterne har 1 soveværelse, og er meget  rummelige og ligger diskret fra hinanden. Stort opholdsområde og et gæstebadeværelse. Beach Suiterne er indrettet med lokal kreolsk stil, barfodsluksus som øen oser af, holdt i lyse sandfarver, og lokale materialer, der afspejler en sofistikeret ø-stil fra det 21. århundrede. Det luftige hovedbadeværelse har både indendørs og udendørs brusere. Med udsigt over havet. Privat pool med stor terrasse og liggestole.

Beach Villas

4 soveværelser med en-suite badeværelser
Det mest eksklusive tilbud i vores portefølje, er en af de to Beach Villas på 600 m2. Hver villa er luksuriøs og komfortabel, det er stedet hvor I kan slappe af og nyde privatlivets fred. Villaerne ligger et stenkast fra den hvide sandstrand, I har egen pool og havudsigten er spektakulær.

Hvert villa har fire soveværelser. Opholdsstuen er rummelige og smukt udformet og der er masser af plads både inde og udenfor. Beach Villaerne skaber den perfekte ramme for jer som rejsende – da de er beliggende i naturlige & luftige omgivelser.

Det er luksus når det er bedst.

Kulinariske oplevelser i særklasse

Restauranten serverer friskfanget fisk og skaldyr af højeste kvalitet og retter med ingredienser fra egen køkkenhave. De arbejder altid ihærdigt på at overskride dine forventninger til kulinariske oplevelser. Her er et fantastisk liv under havets overflade – perfekt til snorkling, dykning og fiskeri. På Alphonse Island kan du opleve et rigt fugleliv, og du kan endda være heldig at støde på store skildpadder.

Kontakt os for et tilbud

k