Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah

Vidunderlig udsigt over Palm Jumeirah

Hotel med en blanding af moderne luksus, fremragende faciliteter og enestående service

Om Waldorf Astoria

Hotellet ligger på den verdensberømte Palm Jumeirah ø, der er formet som en palme.

Samtlige rummelige værelser har moderne indretning og de karakteristiske Waldorf Astoria-senge. Værelserne har også en stor balkon med en vidunderlig udsigt over Palm Jumeirah eller Dubais skyline. Derudover har samtlige værelser en behagelig siddekrog, arbejdsområde og 42” fladskærms-tv. Det hvide marmorbadeværelse har rummeligt badekar med tv, brusekabine og luksus toiletartikler.

Resortets 6 restauranter og barer garanterer en varieret spiseoplevelse. Gæsterne kan vælge mellem arabisk-inspirerede retter på Mezzerie, sydøstasiatiske smagsoplevelser på LAO eller en udsøgt middag i afslappede omgivelser på Social med Michelin-køkkenchefen Heinz Beck. Restauranten og loungen Palm Avenue har en terrasse med private strandhytter, hvor man kan nyde cocktails og internationale retter. Baren Serafina byder på karakteristisk cocktailmenu og levende underholdning om aftenen.

Værd at vide

Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah er den perfekte base til at udforske de verdenskendte attraktioner, førsteklasses shopping, verdensklasse restauranter og eksklusive ferieoplevelser i Mellemøstens perle. Hotellet byder på luksuriøse værelser og suiter med panoramaudsigt over Den Persiske Golf.  Det elegante strandresort har 200 m privat strand, 2 temperaturregulerede swimmingpools, vandsportsaktiviteter, tennisbaner og en Waldorf Astoria Spa, der tilbyder næsten 50 forskellige luksusbehandlinger. Kids Club og masser af aktiviteter til hele familien.  Uanset om I har lyst til at snorkle, sejle på paddle board, windsurfe eller dybhavsfiske vil jeres personlige concierge være behjælpelig med at arrangere udflugter, der opfylder jeres ønsker og giver en uforglemmelig ferie. Nyd den spektakulære udsigt fra observatoriet på 124. etage i utrolige Burj Khalifa – verdens højeste bygning eller bestil bord på At.mosphere Restaurant og få en enestående middagsoplevelse.

Se vores rejsetilbud

k

Efterårsferietilbud

Queen Deluxe Room Palm Sea View

7 nætter i efterårsferie 13.-20. oktober

Pris pr person fra kr. 19.800,-
Pris per barn u. 12 år (max 2 børn i værelset) fra kr. 4.580,-

Prisen inkluderer:
Fly med Emirates København – Dubai t/r
VIP modtagelse i Dubai lufthavnen
7 nætter i Queen Deluxe Room Palm Sea View
Halvpension
Skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifond og konkurssikring

Tilbud

Familiepris 2 voksne + 2 børn u. 12 år fra:
kr. 47.755,-
Prisen inkluderer:
– Fly København – Dubai t/r
– VIP Ankomstservice og privat chaufførservice Dubai lufthavn t/r
– Waldorf Astoria i  et Deluxe Skyline Sea View Room med halvpension