Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Dubais magiske Palm Jumeirah Island

Fabelagtigt resort til den ultimative luksusoplevelse

Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Resortet er beliggende på den østlige halvmåne af Dubais magiske Palm Jumeirah Island med nem adgang til shoppingområder i byens centrum. Her har du en endeløs udsigt over Den Arabiske Golf, og dette er resortet til total afslapning!

Mange fine faciliteter bl.a. 500 m privat strand og badebro, swimmingpools, tennis, fuldt udstyret fitnesscenter, golf, vandski, fiskeri og Children’s Club. Resortet ligger tæt på et vandland, hvor børn og teenagere kan fornøje sig hele dagen.

Sofitel Dubai The Palm Resort tilbyder mange kulinariske oplevelser, hvilket altid er en af hjørnestenene i en Sofitel oplevelse, med 7 restauranter og flere barer og lounges. Resortet er udstyret med 361 moderne værelser og suiter med balkon, og de har udsigt til enten havet eller The Palm. Forkæl dig selv med ren luksus i Palm Suite, som byder på 4 soveværelser og skønne store badeværelser i eksotisk træ. Her kan du nyde opmærksomheden fra en privat butler 24 timer i døgnet.

Værd at vide

Oplev en verden af forkælelse og afslapning. Som med alle Sofitel hoteller er stilen fransk-polynesisk med islæt af den lokale kultur, så i Dubai er der arabiske design elementer at spore overalt. Alle værelser og suiter har som minimum 40″ tv, Bose Wave audio system, kaffe og te faciliteter, værdiboks, hårtørrer, strygejern og både badekar og bruser. Masser af aktiviteter til dig og din familie: Sauna, hamman, tennis (udendørs og indendørs banner), jacuzzi, privat strand, fitnesscenter og vandcykler.

Hvis I har lyst til en anderledes og sjov fitness øvelse, skal I prøve FloatFit HIIT, der er en 30 min. gruppe workout på vand, hvor I skal foretage øvelserne på verdens første flydende træningsmåtte The AquaBase. Hotellets Amura Kids Club er stedet for sjove aktiviteter til børn under 13 år både indendørs og udendørs, og det er også muligt at holde jeres barns fødselsdag her komplet med mad og underholdning.

Kontakt os for et tilbud

k