Park Hyatt – Dubai

En fantastisk swimmingpool med 4 indbyggede boblebade

Skøn afslapning i overdådig luksus

Park Hyatt Dubai

 Hotellet er opført i en elegant blanding af stilarter og de flotte arealer er rigt dekorerede med arabisk inspirerede detaljer.

De 223 værelser og 34 suiter er indrettet i rolige farver og har privat terrasse eller balkon med udsigt til havnen. Alle værelser er udstyret med aircondition, WiFi, plasma tv, dvd afspiller, internet, telefon, minibar mm.

Et køkken i verdensklasse, stilfuld indretning og en fantastisk udsigt karakteriserer de bedste restauranter og barer på Park Hyatt Dubai. Med den skønne beliggenhed på bredden af Dubai Creek tilbyder hotellet mad fra det vestlige, østlige og mellemøstlige køkken.

Slap af på eksklusive Amara Spa. Nyd en bred vifte af spa-behandlinger herunder luksuriøs massage, foryngende ansigtsbehandlinger samt eksklusive ritualer. Find ro i sind og krop under dit besøg i Amara Spa. Forkæl din krop og lad dine bekymringer smelte væk.

Infinity lagune ud til vandet

Hotellet ligger med kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen. En fantastisk swimmingpool med 4 indbyggede boblebade, og 100 meter lang infinity lagune ud til havet. Prisvindende restauranter for den gastronomiske kender.

Amara Spa tilbyder afslappende og foryngende behandlinger samt aromaterapi og et fuldt udstyret fitness center til de aktive. Spil golf på den flotte bane ud til Dubai Creek eller book tee-tid på Emirates Golf Club i Dubai Marina. Hotellet tilbyder Lufthavn limousine service og business center med gode konference faciliteter.

 

Kontakt os for et tilbud

k