Atlantis Suites – Dubai

En ny verden af luksus på Atlantis Club Suites

Om hotellet

Voya Travel har en eksklusiv aftale på Atlantis Suites & Clubs, som er luksus afdelingen af Atlantis The Palm. Et fantastisk koncept for børn og voksne. Altantis the Palm er et stort hotel, med omkring 1500 værelser, men Atlantis Suites & Clubs er afdelingen med Imperial Club room og suiter. Her har man så mange fordele inkl. privat strand, at det næsten er for godt til at sig nej til.

Atlantis The Palm ligger ca. 30 min. kørsel fra Dubai Internationale Lufthavn og er opført på 46 hektar på den berømte kunstigt skabte ø Palm Jumeirah. Resortet er et fantastisk tema-projekt, som byder på eksklusivitet og underholdning ud over det sædvanlige. Alle værelser og suiter, hver med individuel indretning, som varierer fra det afslappede, tropiske tema til den elegante og moderne stil. Alle værelser tilbyder unikke omgivelser med den ultimative komfort samt en fantastisk udsigt over den Arabiske Bugt og The Palm Jumeirah.

Vælg mellem flere suites:

Family Suites med 2 soveværelser fåes i tre udgaver:  Terrasse, Executive og Regal Suite. Alle suiterne kan have max 6 voksne og 2 børn.
Family Suites med 1 soveværelse:
Regal Club Suite – 164 m2 til max 2 voksne, 2 børn og 1 baby.
Executive Club Suite – 101 m2 til max 2 voksne, 2 børn og 1 baby
Terrasse Club Suite – 94 m2 til max 2 voksne, 2 børn og 1 baby

Når du bestiller Suiter, følger en masse fordele med:
Som Imperial Club gæst kan du vælge at spise morgenmad i den eksklusive Imperial Club Lounge eller på Saffron eller Kaleidoscope. Morgenmad bliver serveret ml.  7:00 – 11:00 dagligt.
I Imperial Club Loungen har du mulighed for at nyde en unik afternoon tea fra 14:30 – 16.30 med udvalgte lette snacks.
Begynd den perfekte aften med en drink og canapeer i The Imperial Club Lounge mellem 17:00 – 19:00.
I er inviteret til drinks og snacks ml. 17:00 – 19:00  på Restaurant Yuan, Nasimi Beach and Seafire Steakhouse & Bar.
En personlig Concierge er tilknyttet dit ophold, som er med til at sørge for, at opholdet bliver så behageligt som muligt. Få evt. assistance med at bestille jeres restaurantbesøg.
For gæster med børn ml. 3 – 13 år er der fri afgang i Atlantis Kids Club og teenagere fra 13 – 18 år kan benytte Club Rush mellem 15:00 – 18:00 for lidt sjov uden forældrene.
Ubegrænset fasttrack til Aquaventure Waterpark under hele opholdet.
Er I alene uden børn, kan I besøge Natklubben N`Dulge uden at betale for indgang.

En privat luksus oase
Imperial Club har et privat fristed på stranden ved Atlantis.
Besøg ShuiQi Spaen og køb 2 behandlinger for en pris og modtag gratis 30 minutters træning i Fitness Centeret.
Har du glemt din iPad på værelset, er det muligt at benytte en af hotellets iPads.
Privat check ind ved Royal Majlis Lounge.

Resortet har 16 restauranter, et væld af luksus butikker, barer, kids og teen clubs, natklubber, møde- og konference faciliteter i top klasse. På ShuiQi Spa kan du vælge blandt mange behandlinger, her får du stimuleret dine sanser og din sjæl. En helt speciel feature på Atlantis er Aquaventure – en vandattraktion med pools, laguner, undervands passager og utallige aktiviteter. I Dolphin Bay kan du lege med delfiner mens Lost Chambers genskaber den forunderlige undervandsverden fra Atlantis eventyret. Her får hele familien et fantastisk ophold. Atlantis gæster har fri adgang til samtlige aktiviteter.

Kontakt os for et tilbud

k