One&Only The Palm – Dubai

Arabisk luksus i Dubai

Om One&Only The Palm

Midt i frodige velplejede haver ved springvand og pools kan gæsterne nyde panoramaudsigt samt en privat strand kun et par minutter væk – og ikke mindst mad tilberedt af Michelin-stjernekokken Yannick Alléno.

De rummelige værelser, suiter og villaer ligger enten i Manor House eller i de private Beach Villas. Værelserne og suiterne har udsigt til Dubais største swimmingpool og til terrasserne med de skyggende palmetræer. Beach Villas tilbyder direkte adgang til stranden samt personlig service. I kan vælge mellem 3 restauranter: Marina Restaurant, Bar & Lounge eller STAY, der alle forkæler jeres smagsløg med store kulinariske oplevelser.

One&Only Spa ligger udenfor i haven og har sin egen swimmingpool, og her får I lækre behandlinger i luksussuiter, eventuelt i en eksklusiv par suite, og alle har de en rolig udendørs terrasse til afslapning efter behandlingen.

Michelin-stjernekokken Yannick Allén

Dubais største swimmingpool findes på One&Only The Palm og er du træt af pool, ligger resortet lige ud til en lækker privat strand.
På hotellet er der masser af aktiviteter der inkluderer blandt andet: golf, vandsport, en oplyst tennisbane og udflugter til Aquaventure Waterpark og Dubai City, eller hvad med at slå jer løs som Ghostbusters i The Void’s sjove virtual reality oplevelse.

Vandtaxa til One&Only Royal Mirage hvor I kan spise på en af ​​deres 7 restauranter – eller hvad med en tur til havs, og prøve dybhavsfiskeri hvor der er mulighed for at fange tun, sejlfisk eller kongemakrel. Guerlain står bag resortets eksklusive spa- og wellnesscenter.

Kontakt os for et tilbud

k

Special tilbud

Bestil inden 4/12 og rejs inden 27/9 2019

8 dage / 7 nætter

Pris pr. voksen v/2 voksne fra kr. 31.480 priseks. ved afr. 1/3 2019
Pris pr. voksen v/2 voksne fra kr. 26.400 priseks. ved afr. 1/12 2018
Pris pr. barn u. 12 år (max. 1 barn) i værelse fra kr. 4.995

PRISEN INKLUDERER:
– Fly København – Dubai t/r
– Transfer t/r
– 7 nætter i Palm Manor House med halvpension
– Aquaventure Waterpark på Atlantis The Palm
– Dine around mulighed