One&Only Royal Mirage Dubai

Bygningen minder om et arabisk fort og sætter tankerne tilbage

Resort med eksklusivitet i overflod

Om One&Only Royal Mirage

Royal Mirage består af tre separate hoteller: The Palace, Arabian Court og Residence & Spa. Hotellerne ligger på det eksklusive strandområde Jumeirah Beach.

The Palace
Hotellet har over 246 forskellige værelser og suiter smagfuldt indrettet i arabisk stil. Alle har en privat møbleret terrasse med strandudsigt.

Arabian Court
Bygningen minder om et arabisk fort, og med sine 172 værelser og 10 eksklusive suiter er dette et af de hoteller i Dubai, der holder fast i de traditionelle indretningsdetaljer; jordfarver, mosaik og stofdekorationer.

På den berømte Jumeirah Beach

Det luksuriøse resort er også godt til børnefamilier, med skønne restauranter forkæler jeres smagsløg.  Alle værelser på One&Only Royal Mirage er luksuriøst indrettet med aircondition, telefon, tv, internet, minibar, køleskab og værdiboks.  I finder også et stort udvalg af restauranter og barer – et must er at prøve Roof Top Lounge og natklubben Kasbar.

Hyg jer på resortets private strand om dagen, eller besøg skønhedssalonen og butikker, som er en del af One&Only Royal Mirage resortet. Vandsportsfaciliteter tæller vandski, kajakker, windsurfing og hobie cat sejlbåde.  Her kan I prøve nogle af de bedste golfbaner i verden – bestil gerne tid hjemmefra for at være sikker på at få spilletid. Bestil banerne hos Voya Travel og opnå rabat.

Residence & Spa
Den mest luksuriøse del af Royal Mirage med 2 private restauranter kun for Residence & Spa’s gæster.
Eksklusiv smuk have med vandfald og privat swimmingpool. Her er de 53 luksuriøse værelser indrettet i arabisk stil med et internationalt touch, og alle har balkon eller terrasse. Den prisbelønnede spa-afdeling råder over 12 behandlingsrum, jacuzzi og orientalske bade.

Se vores rejsetilbud

k