Jumeirah Al Naseem Dubai

5* Jumeirah Al Naseem, bringer en bølge af energi og et frisk pust

Beroligende bekendt, forfriskende anderledes

Om Jumeirah Al Naseem

På den populære kyststrækning Jumeirah Beach finder men det nye 5* Jumeirah Al Naseem, som bringer en bølge af energi og et frisk pust til en fantastisk beliggenhed med udsigt til Den Arabiske Gulf og  det 7 * Burj Al Arab hotel også kaldet ”Sejlet”.

De 387 værelser og 43 suiter er rummelige og åbne, og de er indrettet med arabiske detaljer, der giver en god følelse af plads. Den moderne indretning er inspireret af klitter, blå himmel, havbrise og Dubais perledyknings- og beduin-traditioner. Fra balkoner og udvidede terrasser er der en spektakulær udsigt over Den Arabiske Golf, haven og swimmingpools.Badeværelserne er generøse i størrelsen og udført med den smukkeste mosaik. Mere end 100 værelser med forbindelsesdør og 12 specielt designede familieværelser er tilgængelige samt Ocean Suites, to presidential suiter og en royal suite beliggende på hotellets højeste punkt. Jumeirah Al Naseem tilbyder mere end ti restauranter og barer samt egen strandklub, og Madinat Jumeirah og søster Jumeirah-hoteller ligger i kort gåafstand derfra. Der tilbydes adskillige akviteter,  Talise Spa, Kidsclub m.m.

Se video fra hotel Jumerrah Al Naseem

Luksushotel med alt

Et luksus hotel for hele familien.  Et godt til børnefamilier da adgang til Sinbad’s Kids Club og KiDS på Jumeirah Al Naseem er inkluderet i prisen

Fra hotellet er der udsigt til det ikoniske sejl-formede hotel Burj Al Arab, og hotellet har egen strand. Helt fantastisk mad at vælge mellem på mere end ti restauranter og barer samt strandklub.  Moderne indrettet med inspiration fra den arabiske historie.

Masser af vandsport: Water Sports Centre tilbyder båd- og yacht-udlejning, windsurfing, vandski, bananbådsture, kayak og wakeboard samt golftræning på stranden med Eco golfbolde.

Tæt på Jumeirah Turtle rehabilitation Project og Wild Wadi Water park.

Kontakt os for et tilbud

Pris Jumeirah Al Naseem – Dubai

Vælg mellem 5, eller 8 nætter

Priserne inkluderer:

  • Fly København – Dubai t/r med Emirates på Economy Class
  • Bagage 20 kilo plus håndbagage 8 kilo
  • Vip modtagelse og eskort gennem lufthavnen og ud gennem fasttrack
  • Privat chauffør til hotellet t/r
  • 5 eller 8 nætter på 5* hotel med morgenmad eller halvpension.
  • EU-ansvars- og konkurssikring via Europæiske Rejseforsikring.
  • Bidrag til rejsegarantifond.

Voya Travel ekstra

  • Billet til Atlantis Aqua Water World
  • Afternoon Tea
  • 24 timers Concierge Service

Jumeirah Al Naseem Dubai, har et fantastisk udvalg af  værelsestyper og andre rejsedatoer.

Kontakt os for et tilbud & rejseforspørgsel