Burj Al Arab – Dubai

Burj Al Arab er et arkitektonisk vidunder

Oplev et af verdens mest eksklusive hoteller – Burj Al Arab

Om Burj Al Arab

Alt her er ekstremt eksklusivt, unikt, farverigt og belagt med 24 karat guld.

Ved ankomst til Dubais internationale lufthavn bliver du mødt af en privat chauffør, som sørger for kørslen til Burj Al Arab.

Burj Al Arab er et arkitektonisk vidunder, der er designet som et sejl og bygget på en kunstig ø ud for Jumeirah Beach. Du bydes velkommen i en spektakulær hall med springvand, guldsøjler og kæmpeakvarier – et syn du aldrig glemmer!

Der er 202 suiter på Burj Al Arab, hvor den mindste er på 170 m2. Alle suiter er i to etager med stor luksuriøst indrettet stue, eksklusivt kontor med bærbar computer, wifi, fladskærms tv, stort badeværelse med jacuzzi, overfor soveværelset har du en betagende panoramaudsigt. Privat butlerservice er til rådighed døgnet rundt.

I 2016 blev Burj Al Arabs store nye terasse en realitet. Den blev bygget i Finland og sejlet til Dubai i 2 dele.. En fantastisk terasse med pool og de Exclusive Cabanaer man skal lege for at benytte pool området. Cabanaerne er air conditionerede små hytter med tv, minibar, bad mm.

En særpræget feature på hotellet er sushi restauranten Al Mahara. Det kæmpe akvarium bygget midt i restauranten giver dig fornemmelsen af, at du befinder dig under vandet. Al Muntaha Sky View restaurant er en anden populær restaurant på hotellet. Her oplever du udsøgt gastronomi og en fantastisk udsigt fra 200 meters højde over Dubai by og den kunstigt skabte ø, The Palm Jumeirah.

Burj Al Arab har en eksklusiv spa afdeling, inden- og udendørs pool, fitness center, privat strand samt konference- og mødefaciliteter i verdensklasse.

Lidt mere om Burj Al Arab

9 restauranter i verdensklasse
Fem swimmingpools (tre udendørs, to indendørs)
Privat strand
Fri adgang til Wild Wadi Waterpark
Talise Spa
Fitness center
Kids Club
Fitness center

Kontakt os for et tilbud

k