Atlantis The Palm Dubai

Et overdådigt fristed langt, langt væk fra hverdagen

Atlantis The Palm – når kun bedste er godt nok.

Atlantis The Palm Dubai

Eventyret om den fortabte by Atlantis bliver til virkelighed i dette yderst luksuriøse Marine resort. Atlantis ligger ca. 30 min. kørsel fra Dubais Internationale Lufthavn og er opført på den berømte kunstigt skabte ø Palm Jumeirah.

I kan vælge mellem mange værelsestyper lige fra Deluxe Guest Room til de mere luksuriøse Palm Beach Deluxe Room, og til familier er der Two Bedroom Family Suite. Hvis I vil have en helt speciel udsigt, kan vi anbefale Underwater Suites, hvor havudsigten er skiftet ud med den undersøiske verden – en stor oplevelse!  Atlantis er en sand kulinarisk oplevelse af de helt store, og I kan her gå på opdagelse blandt hotellets 23 restauranter med sublim mad fremtryllet af nogle af verdens bedste kokke.

Masser af aktiviteter

Mærk adrenalinen pumpe i Aqua-venture Waterpark og oplev en fantastisk undervandsverden i The Lost Chambers Aquarium. I Dolphin Bay og Sea Lion Point kan I se delfiner og søløver på helt nært hold.  Ved besøg på ShuiQi Spa & Fitness får krop og sind fuld forkælelse med de mange lækre behandlinger udført af de bedste terapeuter og med brug af udsøgte luksus produkter. Nyd også en anderledes yoga-time, når det som her foregår omgivet af fisk i The Lost Chambers Aquarium.

Atlantis The Palm har også en ”luksus afdeling” der hedder Atlantis Suites & Clubs – det er afdelingen med Imperial Club værelser og suiter.  Her har man mange ekstra fordele inklusive privat strand.

Se priser & aktuelle tilbud

Atlantis The Palm i vinterferien

11-18 feb. Atlantis The Palm
Priser voksen fra Kr. 34.800,- og barn fra Kr. 9.300,-

Prisen inkluderer:
Fly København – Dubai på økonomi klasse.
Inkl. VIP assistance og eskorter gennem Dubai lufthavn ved ankomsten.
Inkl. privat chauffør lufthavn – hotel t/r.
11-18 feb. Atlantis The Palm. 7 nætter i 1 x ocean king værelse, inkl. morgenmad
*Max. to børn i værelset.

Kontakt os for et tilbud