Anantara The Palm Dubai Resort

Nyd asiatisk inspireret luksus på Dubais ikoniske The Palm

Om Anantara The Palm Dubai

Oplev det nye 5-stjernede Anantara The Palm Dubai Resort. Hotellet tilbyder 260 Lagoon værelser med udsigt over lagunen, 12 Beach Pool villaer direkte ud til stranden, 18 Over Water villaer samt 3 Beach Pool villaer med 2 soveværelser.

Du finder et væld af spændende attraktioner i nærheden af resortet, heriblandt Aquaventure Water Park, Burj Khalifa, Ski Dubai og Mall of the Emirates.

Hotellet er det eneste hotel i Dubai, der har over water villaer – hvor villaerne er bygget på pæle, og nogle af dem har endda glas i gulvet, så man kan se direkte ned i det turkise vand.

Hver dag begynder med en overdådig morgenmad på all-round restauranten, hvor klassiske mellemøstlige retter modsvares af det fineste internationale køkken. Nyd lækre poolside forfriskninger og smag på Middelhavet i en fantastisk restaurant ved stranden. Oplev det perfekte mødested i baren eller i loungen ved siden af lobbyen.

Værd at vide

Anantara Spa er et asiatisk-inspireret fristed, en verden langt væk fra stress og jag. Her kan du opleve de thailandske og arabiske skønheds- og wellnesstraditioner, samt gamle terapeutiske behandlinger fra hele Asien med innovative moderne teknikker.

Hotellet byder også børn velkommen med både Kids og Teen Club, og der bliver arrangeret en masse for børn og unge.

Vælg mellem:

260 Lagoon View Rooms
12 Strand pool villaer
18 over water villaer og 3 stk 2-bedrooms villaer

Faciliteter:
Eneste hotel med over water villaer i Dubai
Infinity swimming pool, 3 store lagoon pools og jacuzzi
Vandsport
Kids og Teen Club
Bryllupsfaciliteter
7 restauranter og barer

Kontakt os for et tilbud

k