Hotel Parque Central Havana Cuba

En oase midt i havannas livlige, kulturelle og tætbefolkede område

Her får du service i topklasse i en elegant og komfortabel atmosfære

Om hotellet

Hotel Parque Central Havana består af to bygninger, en kolonial sektion og et moderne tårn, forbundet af en stilfuld, underjordisk tunnel. Begge sektioner har uafhængige lobbyer, restauranter og værelser og er perfekt beliggende i hjertet af Havana.

Det nyere tårn er smart og moderne, med et træ-, glas- og ståldesign i lyse farver accentueret af tekstiler i høj kvalitet, mens den koloniale bygning udstråler klassisk elegance. Her er alt, hvad du forventer af et 5-stjernet hotel, og uanset hvilken fløj du bor i, er du sikker på komfort og høj service.

Morgenmad, frokost, middag og snacks kan nydes i flere restauranter på hotellet, der hver er dedikeret til specielle kulinariske oplevelser.

Tagterrassen med pool er blandt de mest indbydende i hele byen – udsigten er enestående og her kan du nyde livet og den formidable udsigt i en af de komfortable chaiselonger eller blive forkælet af en af hotellets meget roste massører.

Hotel Parque Central Havana er en oase af ro midt i den pulserende bymidte.

Fakta om hotellet

Lobby bar

A la carte restaurant

Vaskeri

Medical service

Tour booking

Swimmingpool

Babysitter

Roomservice

24 timers reception

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.