Hotel Nacional de Cuba

Hotellet er erklæret som et nationalt monument og er indskrevet i World Memory Register

Raffineret og elegant hotel med en lang historie

Om Hotel Nacional de Cuba

Hotel Nacional de Cuba skiller sig ud på grund af sin raffinerede elegance og sin historiske pragt, som siden 1930 har tiltrukket et stort antal personer, såsom den britiske premierminister Winston Churchill, kunstnere som Frank Sinatra, Ava Gardner, Johnny Weismuller, Maria Félix, Jorge Negrete og videnskabsmanden Alexander Flemming.

Hotellets 457 værelser, 15 suiter og Presidential Suite er udstyret til maksimal komfort, og hotellets placering giver en storslået udsigt over byen.

I både 2018 og 2019 vandt Hotel Nacional de Cuba den prestigefyldte World Travel Award som det bedste hotel på Cuba, og de hviler ikke på laurbærrene men fortsætter med at forbedre sig og yde den bedste service til alle gæster hver dag.

Der findes flere restauranter og barer på hotellet, og ellers er du i den levende bymidte, så snart du træder uden for døren.

Hotel Nacional de Cuba er umådelig godt beliggende centralt i Havana, og med sin placering på en bakke blot nogle få meter fra havet har du en flot udsigt over havnen, molen og byen fra Cubas bedste hotel.

Kontakt os for et tilbud

k