Cuba rundrejse – 8 dage

3 nætter i Havana og 4 nætter i Varadero

Oplev det bedste af Cuba på en nøje tilrettelagt rundrejse

Oplev det bedste af Cuba på en rundrejse


Dag 1. Ankomst

Ankomst til Havanas international lufthavn Jose Marti, hvor I modtages af vores repræsentant på Cuba. Derefter kørsel til det ønskede hotel i Havana. Aftenen er til egen disposition.

Vi er behjælpelige med aftenarrangementer.

Dag 2. Havana heldagstur
Efter morgenmad er der udflugter til byen, hvor det moderne Havana, Havanas Universitet, Colon kirkegård, The Revolution Square, Nacional Hotel og den berømte ”Malecon” promenade besøges. Der stoppes også ved den koloniale del af Havana, hvor man kan se parlamentsbygningen, The Great Theatre of Havana, ”el Prado” avenue, det tidligere præsidentielle palads og Central Park.

Turen fortsætter på gåben igennem den historiske og koloniale del af det gamle Havana, der blev erklæret som Verdensarv i 1982 af UNESCO. Her kan man finde Havana Club Rum museum og The Cathedral Square, The San Francisco de Asis Square, The Old Square, den ikoniske Arms Square, the Statue of General Carlos Mialowski, Ambos Mundos hotel (begge verdener), lille Florida og en lille bodega bar.

Efter frokost er der tid til at shoppe nogle timer, hvorefter turen går tilbage til hotellet.

Dag 3. Heldagstur til Pinar del Rio – Vinales
Efter morgenmad er der afgang til byen El Pinar del Rio, som er beliggende i den vestlige del af landet. Det er her, man også finder verdens bedste tobaksplantage. Besøg på en cigarfabrik hvor man får lov til at følge tobaksprocessen. Vi fortsætter derefter til Vinales Valley, hvor man kan stoppe og nyde udsigten af den cubanske natur. Derefter kører vi i bus videre til La Cueva del Indio – Indianerens hule, hvor man kan opleve at sejle i de traditionelle både på en undergrundsflod, som løber igennem Haystack Hillock bjergene.

Efter frokost på en lokal restaurant besøger vi The Mural of the Prehistory og bagefter tilbage til hotellet.

Dag 4 – 8. Havana til Varadero
Ca. 1,5 times køretid fra Havana til strandparadiset Varadero. Der gøres stop undervejs på Bacunayagua Lookout point, hvor der holdes en kort pause for at nyde udsigten, derefter videre til Varadero beach.

Indkvartering 4 nætter på det ønskede strandhotel.

Dag 8. kørsel til Varadero eller Havana lufthavn.

Der er meget pres på Cuba rejser, så vi er nødt til at få en konkret forespørgsel, før vi kan give en pris, så kontakt os gerne.

Rejsen kan forlænges og arrangeres efter ønske.

Vi er også behjælpelige med gode råd om rejser til Cuba.

Visum kan udstedes hos Voya Travel alle hverdage fra kl. 10. – 16.30.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rundrejse til Cuba

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden.

  • Hotellerne er nøje kombineret og planlagt, men rundrejsen kan ændres ud fra dine ønsker.
  • Alt er nøje udvalgt af Voya Travels rejseeksperter

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres rundrejse.

k