Star Clipper – Europa, Caribien, Asien

Middelhavet – Caribien – Østen

Oplevelsen af stilheden og følelsen af vinden der fanger sejlene

Middelhavet – Caribien – Østen

Oplevelsen af stilheden og følelses af vinden der fanger sejlerne og bære en ud på havet er ubeskriveligt. Det er bl.a. denne oplevelse man får ved at cruise med et af Star Clippers 3 store cruises. Ruterne sejles i Caribien, Middelhavet, Sydøstasien, på Panama Kanalen og over Atlanten i forskellige perioder af året.

Star Clippers har 3 smukke sejlskibe fra 360 – 439 fod med enten 4 eller 5 master som bære omkring 56.000. kvadrat meter, 2 til 3 pools. Kulinariske internationale menuer fra alle verdens hjørner serveres hver aften enten på uden- eller indendørs dining rooms. skibe har roomservice døgnet rundt. Star Clipper har omkring 70-75 ansatte som forkæler de max. 200 gæster der kan bo på skibet. De fleste kahytterne på Star Clippers cruise har havudsigt og kan rumme alt fra 2 til 8 gæster. Der er intet så dejligt som at falde i søvn til skibets og havets blide rytmer, og vågne frisk næste morgen til en ny dag med spændende oplevelser.

På cruiset kan du nyde morgenmad med parisiske croissanter, ristede engelske muffins eller sødt dansk bagværk. Eller smage en komplet morgenmad med frisk tropisk frugt og sprødt bacon, grillet pølse og omeletter tilberedt i spisestuen. Til frokost venter en vidunderlig buffet med fisk og skaldyr, salater og grillede favoritter – en fryd for ganen. Når aftenen kommer, bliver den elegant indrettede spisestue scene for kokkens fineste kulinariske præsentationer, der er designet til at behage øjet og ganen.

Kontakt os for et tilbud

Aktiviteter ombord på Star Clipper Yachts

Vores passagerer er ofte meget overrasket over de muligheder som Star Clippers tilbyder af oplevelser ved at bo på et rigtigt sejlfartøj.
Vi anbefaler kraftigt, at du forlader tilstrækkelig ledig tid i programmet, så passagererne kan bruge tid om bord på skibet og deltage i en af følgende aktiviteter:

Hermed nogle af de aktiviteter der sker ombord på Star Clippers Cruises.

Foto Tender (En gang under krydstogt, vejret tillader det)
Mast-klatring (en eller to gange under krydstogt, hvor vejret tillader det)
Knot Tying (en gang under krydstogtskibet)
Snorkel Safari (Afhængigt af rejseplan, en eller to gange under krydstogtskibet)
Kaptajnens snak (en eller to gange under krydstogt, afhængigt af kaptajn)
Morgen Gym / Stretching (Daily, on Main Deck)
Aqua Gym (Afhængig af rejseplan)

Aftenunderholdning
Fashion Show
Pirates Night / Costume Party
Krabbe racing
Quiz
Musical quiz
Talentshow
Danseaften
Lokale musikere, stålbånd, limbo konkurrence osv. Afhængigt af rejseplan

Kontakt os for en pris og mere information på en cruise!
Kontakt en rejsekonsulent på tlf. 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet cruise med Star Clipper.

k