Rundrejse Costa Rica

San José - Tortuguero - La Fortuna - Monteverde - Manuel Antonio

Costa Rica rundrejse

San José – Tortuguero – La Fortuna – Monteverde – Manuel Antonio
Tropisk regnskov, vulkan, tågeskove og skønne strande ved Costa Ricas Stillehavskyst

Rejseoversigt:
1 nat: San José på Studio Hotel
2 nætter: Evergreen Lodge – Tortuguero
2 nætter: Lomas del Volcan Hotel – La Fortuna
2 nætter: El Establo Mountain Hotel – Monteverde
3 nætter: Shana by the beach Hotel – Manuel Antonio

SAN JOSE
Vi lander i San José, som ligger i hjertet af Costa Rica, som er hjemsted for næsten to tredjedele af landets befolkning. Med kun få bygninger der er over 100 år gamle, er den bjergrige hovedstad relativt moderne sammenlignet med dens latinamerikanske kolleger. San José har dog stadig en betydelig mængde kultur, kunst og historie samt et antal museer fyldt med Costa Rica’s kultur. Her kan du bl.a. finde den største samling af amerikansk jade.

TORTUGUERO
Tortuguero er en landsby i hjertet af Tortuguero National Park i Costa Rica. Dette fantastiske naturområde er beliggende på en lille sandbanke langt væk fra resten af ​​verden. Sjældne og eksotiske dyr lever i regnskoven, og skildpadderne har gjort stranden til deres hjem for rede- og rugesæson. En sand naturoplevelse hvor du kan tilbringe dagene med at sejle i kano på de fredelige kanaler, se skildpaddeunger tage deres første skridt i vandet, og nyde solnedgangen.

MANUEL ANTONIO
Manuel Antonio er det bedste rejsemål på stillehavskysten. Her er du omgivet af rig biodiversitet, kombineret med et væld af ture og aktiviteter. Den tilstødende by Quepos fungerer som porten for besøgende, der ankommer med bil og fly. Her findes ingen store fancy resorts i Manuel Antonio; men mellemstore boutiquehoteller der er designet og bygget ind i regnskovens bjergskråninger med udsigt over Stillehavet og de frodige tropiske omgivelser.

FORTUNA ARENAL
Arenal Volcano National Park ligger i det centrale Costa Rica, og ligger indenfor Arenal Tilaran Conservation Area. Området omfatter otte af landets 12 beskyttede livsvigtige områder. Parken er hjemsted for størstedelen af ​​Costa Ricas 850 fuglearter, og en vifte af eksotiske dyr som capuchin-aber, papegøjeslanger, jaguarer og hjorte, og områdets forskellige landskaber,  og vulkanske bagland giver dig en storslåede udsigt – uanset hvor du kigger hen.  Oplev denne spændende region ved at vandre gennem regnskove, eller tage en dukkert i de varme kilder.

MONTE VERDE
Monteverde er en lille bjergby i Costa Rica og et område der er vigtig for økoturisme i landet. Det er beliggende 1.440 m over havets overflade og er kendt for sit Cloud Forest Biological Reserve, der er hjemsted for over 100 arter af pattedyr, 400 arter af fugle og 2.500 arter af planter. Du kan også besøge Monteverde sommerfuglehave, Monteverde Orchid Garden, Monteverde Serpentarium og de hængende broer. 

 

 

Se aktuelle tilbud og priser

K