Hotel Tabacón Resort | Costa Rica

Oplev service i verdensklasse på Tabacón Thermal Resort & Spa

Oplev service i verdensklasse

Hotel Tabacón Thermal Resort & Spa i Costa Rica, er et perfekt valg for jer der ønsker en intim og venlig stemning, med masser af luksus og faciliteter, samtidig et unikt designet hotel.
Hotellet rangerer under ”Small Hotels of the World”,  og uden tvivl beliggende i fantastiske grønne jungle omgivelser.

Hotel Tabacon Thermal Resort & Spa ligger kun 15 minutters kørsel fra nationalparken Arenal, tæt ved den berømte vulkan, og området er beriget med vand fra de skønne varme kilder, og er et helt ideelt spa-område både i naturel og på hotellet med sauna, massage, hvor luksuriøse spa-behandlinger kan tilkøbes.

Værelserne og suiterne er alle moderne indrettet, med udsigt til junglen. Alle værelser har aircondition, fladskærms-tv med kabelkanaler, kaffemaskine og minibar.

Se video  fra resortet 

Ialt fem swimmingpools, hvor en af disse tilbyder en pool bar, og området har restauranterne Los Tucanes og Ave del Paraiso, hvor der serveres lokale retter og international gourmet-mad. Som gæst på ejendommen tilbydes du selvfølgelig velkomst-cocktail og ubegrænset adgang til de varme kilder på stedet.

Der kan også arrangeres masser af aktiviteter i området, blandt andet udflugter til vulkanen, rapelling, vandreture over hængebroer og rafting.

Hotellet ligger kun 20 minutters kørsel fra hovedtorvet i La Fortuna, og 1 times kørsel fra Venado-grotterne.