Jumby Bay – Long Island Caribien

Dette privatejede gemmested er stort set uændret i århundreder

Afsondret paradis fyldt med frodige landskaber og tre fantastiske hvide sandstrande

Hotel Jumby Bay Long Island

Denne privatejede ø, ligger i et af de smukkeste og mest uberørte steder øhav i verden, bestående af hvide koralstrande og små cykelstier, og øen er kun tilgængelig med båd – der er ingen biler på øen. Hide Away – der er kendt som et af de fineste resorts i Caribien.

40 smagfuldt indrettede suiter og luksus villaer, der er fordelt over øen. Alle ligger kun få skridt fra uberørte hvide strande, og  hver suite i sin egen rolige oase, med storslået udsigt over Det Caribiske Hav.

Dette eksklusive luksushotel rummer både naturens skønhed og tradition for elegance med inspirerende omgivelser og enkelt raffinement. Fra morgenmad til aften cocktails, fra romantisk middag til afslappet caribisk mad er Jumby Bay en kulinarisk oase.  På resortets spa kan gæsterne opleve et utal af måder at genoplade, forynge sig og slappe af.

For hver gæst på Jumby Bay er der en oplevelse, som venter på at blive opdaget – en privat picnic på stranden, snorkel-dykning i koralrev ved Bird Island, wind surfing eller en gåtur i bare tæer på vores lange gyldne sandgang, der svæver over det åbne hav. Fra det actionfyldte til det fredfyldte, Jumby Bay er et kalejdoskop af magiske øjeblikke.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k