Eden Rock – St. Barth – Caribien

Upåklagelig sans for detaljer – et resort for den rejsende elite

Her kan du udleve din drøm om en ferie “ud over det perfekte”

Eden Rock hotels and villas

Eden Rock St. Barths blev udråbt til at være verdens bedste hotel af Eden Rock hotels and villas i 2016, og det forstår man godt, når man har besøgt det exceptionelle hotel.

Det er ikke uden grund, at Eden Rock er blevet flittigt brugt af musik- og filmstjerner, finansfyrster og verdens kongelige siden Greta Garbos tid.

Dette er et sublimt og intimt hotel med 34 værelser, suiter og villaer i stilfuld elegance – placeret på klippen, langs stranden eller i de frodige grønne haver. Alle har flot havudsigt og ligger kun få skridt fra hotellets uberørte sandstrand. Alle suiter, værelser og villaer er indrettet med deres egen unikke individualitet, og du kan vælge at bo med og uden pool.

 

Kontakt os for et tilbud

Vælg eventuelt en af Eden Rocks fabelagtige villaer:

Villa Nina (560 m²)

Et super elegant åbent køkken, hvor der bliver tryllet i gourmet færdigheder af din private kok. Der er en pool og jacuzzi med herlig udsigt over havet. Dette er en ekstravagant plads til et eller to par.

Villa Rockstar (1.500 m²)

Denne villa ved stranden er til max. 10 gæster. Den har fire master suiter og to trendy soveværelser, hvilket gør det ideelt for store familier. Pool og jacuzzi, fitness og opholdsrum, en biograf og Ocean Way lydstudie.

Resortet har gourmet restauranter for det kræsne klientel, og udmærker sig ved sit køkken, idet den verdensberømte kok Jean-Georges Vongerichten står bag to fabelagtige og elegante restauranter.

k