Eden Roc Cap Cana Caribien

Her kan man trække sig tilbage fra omverdenen og opdage paradiset indeni

Skønt resort i fantastisk pagt med naturen og havet

Hotel Eden Roc at Cap Cana

Eden Roc at Cap Cana er et unikt boutique resort beliggende i det eksklusive strandområde Cap Cana og er en del af et 12.000 hektar stort område. Omgivet af en tropisk skov med uberørte strande, tårnhøje klipper, en Jack Nicklaus signatur golfbane og en travl Marina.

Gæsterne på Eden Roc har adgang til den private strandklub Caletón, som byder på to gourmet restauranter og en fantastisk udendørs pool.

Blå laguner i Den Dominikanske Republik

De rummelige 34 suiter på Eden Roc er indrettede i fransk, italiensk og spansk design, alle med 47” fladskærms-tv, minibar, kaffe og te faciliteter samt privat pool og havepavillon. Suiterne er omgivet af en smuk tropisk have.

Desuden er Eden Roc på Cap Cana stolt over at være det første medlem af Relais & Chateaux ejendomme i Den Dominikanske Republik, en eksklusiv samling af 520 af de fineste charmerende hoteller og gourmetrestauranter i 60 lande. Der er også to 18-hullers Jack Nicklaus golfbaner og en nydelig marina på området.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k

k