Casa de Campo Resort & Villas Caribien

Luksus og caribisk afslappet øliv. Casa de Campo er en livsstil

Et tropisk paradis i Caribien

Casa De Campo | La Romana | Dominikanske Rep.

Vælg mellem 70 villaer i alle størrelser – op til 10 soveværelser, med udsigt  over Det Caribiske Hav – beliggende i en tropisk have, med en unik vifte af faciliteter, en marina, og for den aktive, kan der vælges mellem tennis, og polo-faciliteter, – et verdensklasse skydecenter samt tre mesterlige golfbaner.

Casa de Campo

Bo i komfortable og stilfulde Garden og Classic Villas eller i de ultra luksuriøse Oceanfront- og Exclusive Villas, alle med egen pool og eget personale.  Når solen forsvinder i horisonten, er den Caribiske nat – livlig med masser af spisesteder, barer og cafeer, for enhver smag. Fra livlig til rolig og intim, mondæn atmosfære.

Hele området ligger kun 4 km fra La Romanas centrum, og nemt at komme til fra Puntu Cana lufthavn.  Som gæst på resortet har du adgang til en vogn, som 4 personer, kan komme nemt rundt på området. Vi vil gerne fremhæve den populære golfbane Teeth of the Dog. For vandhunde, er der masser af muligheder for at sejle, eller udforske havets hemmeligheder.  Resortet har helt egen private strand, og en stor lystbådehavn.

Kontakt os for et tilbud

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er en stat, som udgør to tredjedele af øen Hispaniola i det Caribiske Hav. Landet grænser op til Haiti.  Resortet ligger på spidsen ved strædet mellem Puerto Rico og Den Dominikanske Republik ved Punta Cana.

k