Salas Camp Masai Mara Kenya

Masai Mara safari oplevelse med enestående personlig service og udsøgte måltider. 

Sala´s Camp Masai Mara Kenya

Siden 2004 har Sala´s Camp ligget i Masai Mara og levere fortsat en autentisk Masai Mara safari oplevelse med enestående personlig service og udsøgte måltider.

Kombinationen af en traditionel ”under canvas”/telt og moderne komfort som privat pool, tilbyder Sala´s Camp en uforglemmelig safari. De syv telte er store og moderne, de har alle badeværelse med rindende vand, strømmen kommer fra sol drevet generatorer.

En camp er den mest autentiske måde at opleve naturen på og med Sala´s Camps beliggenhed tilbydes der en eksklusiv safari oplevelse. Ofte nyder man game drives/safarier uden at møde andre køretøjer. Det omkring liggende landskab er smukt med frodige flod dale, bølgende bakke skråninger og imponerende panorama udsigter.

Efter en spændende safari er det skønt at vende tilbage til lejren, sætte sig på sin terrasse og nyde udsigten over floden og føler at man er helt væk fra alting.

Bush morgenmad og sundowners/solnedgangs drinks på savannen skaber magiske minder. Landskabet er spektakulært, dyrelivet imponerende og følelsen af at være midt i naturen kan ikke slås. Nyd det flotte landskab, det fantastiske dyreliv og den smukke stjerne himmel.

Masai Mara Safari big five

Safarien starter med det samme ved ankomsten til Sala´s Camp. Camp´en ligger et af de bedste steder i Masai Mara – helt afsondret langs de træklædte bredder af Sand floden, på den sydlige spids af Masai Mara National Reserve.  Kun to kilometer væk ligger grænsen til Serengeti National Parken i Tanzania. Hvert år fra juni til september er camp´en en af de første lejre i Mara der oplever den store gnu vandring. Hele året rundt er der en stor koncentration af dyreliv i området omkring camp´en. Ofte høres der løve brøl om natten.

Safari
Udforsk savannen sammen med nogle af de bedste safari guider, de ved alt om dyrelivet og det unikke landskab. Masai Mara er stedet hvor Big Five – løven, leoparden, næsehornet, elefanten og bøfflen kan opleves året rundt. Et sandt natur paradis med et rigt dyreliv og masser af muligheder for at komme helt tæt på dyrene og tage fantastiske billeder.   Forventningen og spændingen ved at tage på safari og udforske den afrikanske bush er alt det som en safari handler om. Her bliver drømmen til virkelighed.