Kenya safari & Seychellerne

Rundrejse - 5 nætters Safari i Kenya - 5 nætters på Seychellerne

Kenya & Seychellerne

Den perfekte rejsekombination, hvis du vil opleve The Big Five, elefanter, giraffer, næsehorn, løver, flodheste. Efter fem spændende dage på savannen, flyves til Seychellerne i Det Indiske Ocean,  et naturskønt paradis – som ikke findes magen andre steder i verden. Skønhed, uberørte hvide sandstrande,  landskildpadder, fugle og jungle,  krydret med en lokal fantastisk stemning og venlig befolkning.

Kenya – Afrika – Seychellerne rundrejse 

Dag 1. Ankomst til Nairobi
I lufthavnen bliver I mødt af jeres privat chauffør som følger jer ud til bilen. Kørsel fra Nairobi lufthavn til Aberdares. Aberdares er en smuk bjergkæde der ligger i det centrale højland i Kenya.

Dag 2. Lake Elmenteita
Privat chauffør fra The Ark til Lake Elmenteita. Lake Elmenteita er en lille fotogen sø der ligger i Kenyas Great Rift Valley. Søen er optaget på Unesco´s verdensarvsliste og er kendt for at tiltrække flamingoer og over 300 forskellige fugle arter.

Dag 3. Masai Mara
Privat chauffør fra Lake Elementeita til Masai Mara. Safari kørsel i Masai Mara. Masai Mara er en fantastisk Nationalpark beliggende i den sydvestlige del af Kenya, her er der store muligheder for at opleve den smukke savanne og masser af dyr.

Dag 4 – 5. Masai Mara
Privat safari i Masai Mara. Der er safari både om morgenen og sidst på eftermiddagen, så I kan opleve dyrene når de er aktive.

Dag 6. Tilbage til Nairobi
Efter morgenmaden bliver I kørt til Mara airstrip. Herfra tager I et morgenfly tilbage til Wilson lufthavn i Nairobi. Privat chauffør fra Wilson lufthavn til Nairobi lufthavn og herfra til Seychellerne.

Seychellerne

Ved ankomst til Seychellerne, modtages af privatchauffør, der kører til resortet på Mahe. – Hovedøen Mahe er en smuk grøn, frodig og relativ stor ø, som kan opleves bedst med en jeep øen rundt på egen hånd, hvor der er et væld af flotte strande, bjerge og eksotisk jungle – samt Victoria der er verdens mindste hovedstad med lokalt marked og små hyggelige forretninger og kreolsk stemning.

5 nætter på Constance Ephelia Mahe Seychellerne

På den nordlige del af Mahé Seychellerne, kan du opleve et absolut fantastisk resort i et overflødighedshorn af luxus. Constance Ephélia ligger mellem de hvide sandstrande og bjergene på hovedøen Mahé, med udsigt over Marine Nationalparken  Port Launay.  På de mange restauranter serveres både internationale og lokale retter, tilberedt på Mahé-manér. Der serveres cocktails og lokal tropisk juice i barerne.

Nyd de lækre retter og cocktails, mens I ser ud over Det Indiske Ocean ved en privat middag på stranden. For de sportsinteresserede gæster bydes der på aktiviteter som tennis, squash, svømning og snorkling på de private strand. Der findes desuden et fitness center og et kæmpe spa, som byder på forskellige behandlinger.

Se aktuelle tilbud

k