Bisate Lodge Rwanda

Bisate Lodge - ligger på en bjergskråning, midt i naturen, bygget af kun økomaterialer og med udsigt over vulkanerne Bisoke og Karisimbi

Bisate Lodge – Rwanda

Lodgen er Rwandas mest eksklusive, beliggende med det perfekte udgangspunkt for trekking til bjerggorillaernes beboelse.

Bisate Lodge ligger på en bjergskråning midt i naturen, lodgen er kun bygget af økomaterialer og har fantastisk udsigt over vulkanerne Bisoke og Karisimbi. Lodgen er med til at bevare de ekstrem truede bjerggorillaer, der i dag desværre kun lever ganske få steder i det centrale Afrika. Bjerggorillaerne lever blandt andet i dette område – ved kanten af junglen i Volcanoes Nationalpark.

Vi anbefaler, at I bruger så meget af jeres tid i Rwanda i dette område. Der er mange andre spændende naturoplevelser i området – små lokale landsbyer, andre primater, planteliv og et fugleliv der er helt ekstraordinært.

NB: Aldersgrænsen for ophold og gorilla ekspedition på Bisate Lodge er 15 år.

 

Gorilla Ekspedition

Indgangen til Volcanoes National Parks hovedkvarter ligger meget tæt på lodgen. Herfra begynder gorilla ekspeditionen. Grupperne er små – max otte personer, for at minimere adfærdsforstyrrelser hos gorillaerne.

Essensen af ​​Gorilla trekking
Området er særlig kendt for tæt jungle, et varieret dyreliv og det var her Dian Fossey udførte sin banebrydende gorillaforskning. Hele området er kuperet med bambus,  tæt skov og det er hjem for hele fem vulkaner.

For at komme frem til gorilla familierne, skal I ind i den dybe jungle og tæt tåget skov. I bliver ledsaget af en lokal ekspert guide. Det tager typisk mellem 2-5 timer at finde en gorillafamilie og observationer af disse karismatiske primater foregår i en sikkerheds afstand på syv meter.

Mødet med gorillaerne – er magisk. Nyd hvert sekund, hvor de leger, driller hinanden, spiser eller er søvnige – og ja ligner os selv med en lighed, der næsten er identisk. Til tider kan vandringen være med stejle stigninger og der kan være tæt vegetation. Turen er ikke egnet til dårligt gående.

Gorillaers habitat er heldigvis ikke let tilgængelige og de bor i områder hvor der er overflod af spiselige planter – nær jorden.

Kontakt Voya Travel

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k