Park Hyatt Hotel & Villas – Abu Dhabi

Eventyr i det solvarme sand i den arabiske ørken

Et femstjernet luksushotel med udsigt over Saadiyat-stranden ved Beach House

Et prisvindende resort i Abu Dhabi

Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas, er et femstjernet luksushotel i Abu Dhabi. Luksuriøst indrettede værelser, suiter og villaer, der blander diskret elegance med regional charme helt uden problemer. Slap af i disse super luksuiøse omgivelser på dette ø-resort, der giver et fint bud på UAEs kulturelle præg, og så kan man samtidigt nyde den fantastiske udsigt over Det Arabiske Hav, den nænsomt anlagte have og poolen fra den private balkon eller terrasse.

Her har du mulighed for en enestående spiseoplevelse. Resortet tilbyder et udvalg af lækre restauranter, der serverer retter fra en lang række internationale køkkener. Park Bar & Grill serverer omhyggeligt udvalgte bøffer, mens Caféen har et udvalg af internationale retter. Nyd middelhavsretter med en fantastisk udsigt over Saadiyat-stranden ved Beach House, eller fejr noget særligt på det naturskønne Beach House Rooftop, der betragtes som en af de bedste barer i Abu Dhabi.

Uanset om det er morgenmad, frokost, middag eller alt derimellem så vil der være tale om lidenskab for kulinarisk kunst. Park Hyatt Abu Dhabi præsenterer det bedste, både fra den arabiske verden, men også fra den vestlige kultur. En ualmindelig placering ved de uberørte kyster af Saadiyat, til eventyr i det solvarme sand i den arabiske ørken. Abu Dhabi er en sammensmeltning af gammeldags charme og ny tids kultur. Fra det trendy natteliv til de sprudlende kulturelle områder i hovedstaden. Altsammen er i nærheden af hotellet.

Værd at vide

Værd at vide Resortet har 306 værelser, suiter og villaer – Alle er indrettet virkeligt luksuiøst i en kombineret vestlig og arabisk stil.
Værelserne er har egen terrasse/balkon med skøn udsigt, en del med udsigt over havet.
Suiterne er med gårdhave, nogle med privat pool andre har udsigt over Det Arabiske Hav og den eksklusive strand.
Villaerne har egen pool, hvor man i ro og mag kan nyde de lækre omgivelser.

Abu Dhabi byder på rige udflugtsmuligheder:

En sejltur i mangroven, sejlture, sightseeing i Sheikh Zayed Grand Mosque, Louvre Abu Dhabi eller Abu Dhabi Falcon Hospital og meget meget mere.

Når man bor her, er man sikker på en autentisk oplevelse der afspejler Park Hyatts gæstfrihed og alligevel er en unik afspejling af Abu Dhabis kultur. Uanset om man er til afslapning på stranden, golf på Saadiyat Beach Golf Club eller wellness på den prisvindende Atarmia Spa, er der en række spændende ting at opleve og steder at se i Abu Dhabi.

Kontakt os for et tilbud

Rejser til Mellemøsten

Tag på opdagelse i Voya Travels rejseforslag og find din drømmerejse til Mellemøsten.
Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
Alle rejser er sammensat af Voya Travels eksperter, kontakt os på tlf. 33 34 33 33 
Eller send en forespørgsel & få et konkret tilbud på din rejse

k