SEJLERFERIE KROATIEN

Kroatien | sejlerferie
1000 øer at udforske – i privatlivets fred

Kombiner det uberørte Adriaterhav til søs, med fantastisk mad & vin, og over 1000 øer at udforske!

Mange tænker måske, at man skal være søfaren med sejlerbevis, men det er muligt at hyre en kaptajn, hvis man ikke selv har erfaring, – og prisen per pers, for en uge, løber faktisk blot en lille bitte smule mere op, end en regulær charterrejse.

Uanset prisklasse, størrelse, antal kahytter, findes der i alle klasser…

Om i er to eller 24 personer, får i reelt helt egen båd, yachts, skib, katamaran som jeres flydende sommerhus, og kan når som helst sejle – fra sted til sted.

Er du én gang blevet ramt af havets magi, og har mærket vinden i håret, friheden, saltet i årene, – så er det meget svært at komme tilbage til andre ferieformer.

Så gør det jo heller ikke noget at Kroatien samtidig en yderst fotogent, gæstfrit, og et taknemmeligt nemt land at rejse rundt i, og Adriaterhavet med de mange skærgårde – og oplevelser gør, at der ikke er mange sømil fra ø til ø.

Vores samarbejds-partner har 15 års erfaring med udlejning af private yachts, med over 90 forskellige skibtyper i alle størrelser og prisklasser at vælge imellem. Et professionelt crew til at vedligeholde skibene, kaptajner, og en konstant sikkerhed og tryghed uanset hvor du befinder dig i skærgården, med assistance døgnet rundt.

Inspiration til sejlruter fra Split og fra Dubrovnik.

7 dage fra Split
1 (nm) nautical mile = 1,85 km

 

Udvalgte både fra Kroatien:

Agape Rose Yachts 24 pers | Kroatien – Voya Travel 
Sealine F430 | 2-6 pers Liisa & Me | Kroatien – Voya Travel 

Privat Yacht i Kroatien

Super Book Yachts | Kroatien. Privat yacht
Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.