Anantara Kalutara Resort & Spa Sri Lanka

Sri Lanka er et eventyr, Anantara Kalutara Resort & Spa ligger det smukkeste sted og er et fantastisk resort.

Anantara Peace Haven Tangalle Resort

En tropisk fredfyldt oase med udsigt til Det Indiske Ocean. Anantara Peace Haven ligger smukt på Sri Lankas sydkyst nær den gamle fæstningsby Tangalle. Det magiske Indiske Ocean er krystal klart og kokospalmerne svajer over den gyldne strand.

Fra resortet kan I udforske øens frodige regnskove, pilgrimsrejseområder med smukke templer eller de små farverige fiskehavne. Er I til bølger venter et surfer-eventyr, eller måske en hvalsafari. I kan også vælge at blive forkælet i Anantara Spa – et pris vindende spa med mange forskellige ayurvediske behandlinger.

Virtual tour
Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Resortets 32 luksuriøse femstjernede private villaer har egen pool og en personlig butler tilknyttet villaen.
Villaerne er indrettet i en blanding af srilankansk design og moderne komfort, de ligger enten i en fredfyldt privat have eller har en betagende havudsigt.
Anantara Peace Haven har seks forskellige restauranter, herunder en srilankansk-inspireret tepanyaki-strandrestaurant og en italienske restaurant Il Mare, der ligger med en dramatisk klippe- og havudsigt. Der tilbydes vinsmagninger og kurser i vin- og madlavning For madlavnings entusiaster tilbydes kurset Spice Spoons Sri Lanka, der giver en indblik i landets kulinariske traditioner.

Resortet har en imponerende udendørs swimmingpool. Her er også børne- og teenageklub. To timers kørsel fra resortet ligger Yala Nationalpark, hvor I kan opleve elefanter og leoparder i deres naturlige habitat. Eller tag på oplevelse i havet, her er masser af vandsports aktiviteter, herunder surfing, dykkerkursus og blåhvalsafari.

 

Se aktuelle tilbud til Anantara Sri Lanka

k