AUSTRALIEN

REJSER TIL AUSTRALIEN

 Oplev Australien på 1. klasse. Lækreste resorts, glamping i ørkenen, ‘tour de vin’, vandring, exploring Blue Mountains, dykning i Koralhavet, eller hvad med et gourmet smut til Tasmanien.

Nordlige Australien i luksus klasse

12 dage/11 nætter Darwin
Mary River, Darwin, Mossman & Haggerstone Island

Haggerstone Island
Previous slide
Next slide

Tasmanien Natur & Gourmet

11 dage / 10 nætter Tasmaniens østkyst
Hobart, Tasmania, Coles Bay

Previous slide
Next slide

Australien

Kendt over hele kloden for sin ørkenlandskaber, og kystbyer omkranset af gyldne strande og det dybe blå ocean. Australien er elsket for meget mere end dets ikoniske vartegn og fjerne horisonter.  Australien er lidt større areal mæssigt end Europa, og og er befolket med ca. 25.-26.000 millioner indbyggere, som kommer fra alle verdenshjørner, i et land som er meget gammelt. Du finder verdens ældste nulevende kulturer, og en samtidig en pulserende mangfoldighed i Australiens befolkning i dag.  

Med en fælles ånd for landet og livsstilen, er der også det moderne Australien som tilbyde et helt unikt kontinent. 

Fra tidernes morgen, er der meget som stadig er forblevet det samme – nemlig de venlige lokale, der lever en perfektioneret og ubesværet nydelse for livet – alt fra mode til mad – livsstil fra det bedste af alle kontinenter, kan opleves i Australien.

Nye oplevelser og hoteller er åbnet op i mindre besøgte destinationer over hele landet, mens nye kulturelle attraktioner afspejler befolkningens multikulturelle historie. 

En landsdækkende kærlighed til friske råvarer og fantastisk kaffe har fast forankret en urban kultur over hele landet med innovative kokke og destillerier, der sørger for en blomstrende mad og vine.