Giraffe Manor Nairobi Kenya

Elegant interiør, frodige grønne haver, solfyldte terrasser og farverige gårdhaver, som taget ud af en Blixen film.

Giraffe Manor Kenya

En gang i livet skal man opleve morgenmad med giraffer, det kan du på Giraffe Manor.
Giraffe Manor er et eksklusivt boutique hotel – ejet af The Safari Collection. Hotellet er beliggende i Langata forstaden udenfor Nairobi og har en historie som gl. herregård der går tilbage til 1930´erne og med sin statelige facade, elegante interiør, frodige grønne haver, solrige terrasser og skønne gårdhaver , minder gæsterne om, at være med i en Karen Blixen film.

Once in a lifetime

En af de mest fascinerende ting ved Giraffe Manor er den fastboende flok af Rothschilds giraffer som hver morgen og aften stikker deres lange halse ind ad vinduerne i håb om en godbid.  Udover at fodre girafferne er der masser af aktiviteter i området. Udforsk de grønne forstæder der byder på adskillige anerkendte lokale håndværkscentre og dejlige butikker. Gå en tur over husets forreste græsplæne, så kommer du til Giraffe Centeret der blev grundlagt i 1979. Hver gæst på Giraffe Manor betaler en donation til dette center, der går til dyrelivs bevaring projekter i Kenya. Malo staldene tilbyder fantastiske rideture med udsigt over Ngong Hills. Kroket og boules er en ideel måde at fordrive timerne mellem morgenmad og afternoon tea, græsplænerne er perfekt skabt til dette. Besøg de forældreløse elefanter på Sheldrick Wildlife Trust og se dem blive fodret. Stedet har et rehabiliteringsprogram for forældreløse elefanter. Se elefant ungerne nyde deres mudderbad eller spille bold.

 

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k