Carlton The Beach Cannes Frankrig

Cannes bedste havudsigt udover bugten og Middelhavet

Carlton Cannes

Le grand dame
Hotellet åbnede for første gang i 1913 og har gennem årerne udviklet sig, senest med den komplette renovering i foråret 2023. Hotellet er beliggende med den bedste havudsigt i Cannes – udover bugten og Middelhavet. Stedet er berømt for at tiltrække filmstjerner fra hele verden.

Tre unikke restauranter der er ledet af virtuose kokke, som Alexandra Delamare og Laurent Bunel der servere kulinarisk kunst i alle variationer. Fransk  gastronomi når det er bedst, ekspertisen viger kun for kreativitet.

Cannes første beach club

Hvert værelse og suite er et sted man straks føler sig hjemme, den luksuriøse komfort og de smukke detaljer gør det til et helt særligt sted. Der er værelser/suiter med flot udsigt over byen og udsigt til haven og der er suiter med udsigt over Middelhavets glitrende vand.

Carlton Cannes The Beach club var den første private Beach Club i Cannes, den åbnede i 1930 og ligger midt på Cannes strand – lige nedenfor hotellet. Slap af på en liggestol eller strand seng med fødderne begravet i sandet, lyt til bølgerne og nyd den perfekt afkølede cocktail – La Dolce Vita når det er bedst.

Kontakt os for et tilbud

k