Cort Hotel – Mallorca – Spanien

Hotellet er helt unikt, med en varm og afslappet atmosfære

Cort Hotel Mallorca

Smukt design boutique hotel i hjertet af Palma by 

På Placa de Cort, midt i den gamle bydel i Palma de Mallorca ligger det skønneste lille hotel, med kun 16 suiter – lige ud til det store gamle oliventræ og Palmas smukke rådhus fra det 17. århundrede.

Hotellet er helt unikt, med en varm og afslappet atmosfære – idet I træder ind på hotellet, føles det som at komme hjem. Indretningen er SOHO møder Middelhavet, et mix af blå-hvide tekstiler der hænger på vægge og ligger over lænestole, Andalusiske mønstrede fliser på gulvet, høje træpaneler og lædersofaer. Hver suite er unique, luksuriøst indrettet og har sin egen charme – nogle med egen lille terrasse. På toppen af hotellet ligger den lille pool, hvorfra I har smuk udsigt over hustagene i den gamle bydel.

Tæt på hotellet ligger de skønneste strande og marinaen. Den smukke Le Sau Katedral, som troner ved indgangen til Palma er også et besøg værd.

Middelhavet når det er bedst

Restauranten og baren er fantastisk, god service, og en gastronomisk oplevelse. Du finder her en venlig betjening i hyggelige omgivelser. Elsker du fiske-tapas, grillede fisk, og Mallorcinsk gastronomi  – er du kommet til det rette sted.

Stemningen på torvet er unik, og Palma er samtidig tilstrækkelig ”petit”, til at, det ikke er en rigtig storby, men en slentreby, med et væld af muligheder, cafeer, fortovs-restauranter, markedshaller og har den rigtige traditionelle Middelhavs-stemning. Overalt en intim og hyggelig stemning. Cort Hotel Voya´s bedste bud på et boutique hotel i hjertet af Palma.

Hvis du vil opleve Mallorcas prægtige natur og mange seværdigheder, anbefaler vi, at leje en bil et par dage, og tage på opdagelse.  Cort Hotel kan med stor fordel kombineres med et ophold andre steder på øen.

Kontakt os for et tilbud

K