Castell Son Claret Hotel Mallorca Spanien

Landsted på Mallorca, ligger ved foden af La Tramuntana bjerge, mellem Port Andraix og Deia

Castell Son Claret Hotel

Slots & fincaferie på Mallorca Calvia

Ved foden af de UNESCO fredede La Tramuntana bjerge, mellem Port Andraix og Deia ligger dette prægtige landsted. Castell Son Claret er  medlem af Leading Hotels of the World, og får tankerne over i Middelalderlige borge og slotslignede bygninger. Et reelt luksus-hotel, der er inspireret af den imponerende uspoleret natur. Det tidligere finca-landsted blev omhyggeligt renoveret i 2013 og giver i dag gæsterne en unik oplevelse.

Hotellet ligger i en 326 hektar flot park – og har kun 41 værelser og suiter – alle bygget i moderne design. De fleste af suiter og værelserne ligger i slottets hovedbygning med private terrasser. De øvrige værelser ligger i de tidligere stalde, der alle ligger ud til en privat gårdhave med et gammelt arabisk springvand, mange har egen have eller pool.

 

Oplevelser for sanserne

Denne del af Mallorca, er bjergrig og kuperet, og er en drøm for enhver cykel-entuisast. Hvis poolen ikke er tilstrækkelig, kan I kan også spille tennis eller dyrke yoga i den fredfyldte park. Panorama udsigten over bjergene fra den store pool i haven er magisk. Fra terrassen hvor Restauranten Olivera servere de skønneste middelhavsretter, er der flot udsigt over hele dalen. Vil I slappe af byder Bellesa de Claret på uovertruffne spa-oplevelser, med indendørs pool, spa behandlinger og mauriske tyrkiske bade.

Vil I ud og opleve Mallorcas natur og dybde, er der et væld af seværdigheder i området, uanset om i er til aktiv ferie, golf, bjergvandring, gastronomi, historie, markeder, landsbyer, farmhuse, vinsmagning, eller lækre strande. Tæt på ligger som eks. det mondæne Port Andraix, hvor de imponerende jet-set yachts ligger til i bugten, og million-villaer er bygget på de flotte skråninger. Her findes nogle af Mallorca bedste tapas og fiskerestauranter, intet sted er bedre i verden, at sippe en god rosé, og spise friskfanget pilselv rejer.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k