Belmond La Residencia-Mallorca-Spanien

Beliggende i Mallorcas smukkeste landsby - Deià, ved La Tramuntana bjergene og Middelhavet.

Belmond La Residencia

En kunstnerisk oase af rustik skønhed. Hotellet ligger i den smukkeste af alle landsbyer på Mallorca – Deià, imellem La Tramuntana bjergene og Middelhavet.

Byen er en gammel kunstner – enklave og har helt tilbage til det 18 århundrede været et tilflugt sted for kunstnere og musikere. Tag på vandreture imellem søde duftende citrustræer og gamle olivenlunde, gør stop ved et af de mange lokale gallerier. Livet på bjergskråningerne i Middelhavet skal leves og nydes langsomt.

Forkæl alle sanser

Jeres suite er dekoreret med antikviteter og flotte malerier, den fredfyldte stemning med de rustikke hvide vægge, bjælkelofter og terrakotta gulve får jer helt ned i gear. Og I bliver bjergtaget af den pittoreske udsigt fra jeres private altan udover olivenlunde og Middelhavet. Enkelte suiter har private pool.

Belmond La Residencia er hjemsted for nogle af de bedste restauranter på Mallorca. Tag på en gastronomisk rejse i El Olivo Restauranten eller nyd en middag på Café Miró der servere lokale specialiteter. Forkæl alle sanserne i det prisvindende spa, signaturmassagen kan varmt anbefales. Oplev en verden af ting når I bor på Belmond La Residencia. Tag på oplevelse i den kunstneriske landsby Deià og mød de lokale kunst håndværkere, eller et Middelhavs-madlavningskursus, lær kunsten at producere olivenolie, eller slap af ved poolen og nyd den betagende udsigt. Uanset hvad I vælger, vil hver dag give jer dejlige minder.

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k