Trou Aux Biches – Mauritius

Direkte på den mest berømte to kilometer smukke sandstrand med en turkise lagune

Trou aux Biches – Mauritius
Det perfekte ferieparadis for hele familien. Trou aux Biches ligger smukt på den nordvestlige side af Mauritius imellem Port Louis og Grand Baie. Resortet ligger direkte på en to kilometer lang flot sandstrand – en af de bedste strande på Mauritius. Havet er turkis farvet og glitre i solskinnet – og solnedgangen er ubeskrivelig smuk.
De flotte suiter ligger spredt ud i en stor tropisk have og har alle havudsigt. Uanset hvor man er på resortet er havet altid indenfor rækkevidde og trækker swimmingpoolen – er der hele syv at vælge imellem. Trou Aux Biches har seks restauranter – L’Oasis, La Caravelle, La Plage, Blue Ginger, Mahiya & Il Corallo, hvor det er muligt at komme verden rundt i skønne smagsoplevelser fra Asien til Middelhavet.

Ønsker I at opleve byliv og lokaliteter, så tag ind til Port Louis eller Grand Baie – hvor det lokale marked lokker med farverige koloritter. Eller tag på tur rundt på øen og oplev Mauritius fantastiske flora og natur.

På det store resort er det muligt at nyde en stille stund under skyggen af et palmetræ eller være aktiv og gøre brug af nogle af de mange gratis aktiviteter.

Følgende aktiviteter er gratis på Trou Aux Biches:
Vandski, windsurfing, wakeboarding, kajak, vandcykler, hobiecats, SUP og Aquagym.
Tennis, bordtennis og beach volley.
Fitness centeret er åbent for gæster fra 16 år og op. Her er Cardio med Technogym. Fitness & Body-Building. Samt aerobics & spinning undervisning med andre gæster.

Børneklubben er gratis for børn i alderen 3 til 11 år og specielt designet til de små med egen restaurant, privat have og swimmingpool. De tilbyder gratis børnepasning fra kl. 13 -16 på hverdage for spædbørn mellem 1 og 3 år.

Udover Børneklubben har Trou Aux Biches også en Teen Club – for unge mellem 12 og 17 år, her tilbydes en bred vifte af gratis land- og vandsport aktiviteter.

Se aktuelle tilbud

k