The Residence Maldiverne Dhigurah

Paradiset venter på dig på The Residence

Residence Maldiverne i Dhigurah er et eksklusiv resort beliggende i Gaafu Alifu – den største og dybeste atoll i verden, beliggende 380 km syd for Velana International Airport. Herfra flyves en lille time efterfulgt af 5 min. med speedbåd. Dhigurah er forbundet med søsterhotellet Falhumaafushi, via en lang bro på 1 km, sammen udgør de to øer et af de største ø-resorts på Maldiverne. Her holder man romantiske ferier eller uforglemmelige ferier med hele familien.

Oplev den uberørte undervandsverden på det fantastiske hus rev som omkranser øen, sejl i kajak omkring den naturskønne lagune, nyd spændingen ved vandsport eller slap af under palmerne på et roligt sted på stranden. Med et utal af aktiviteter at deltage i over og under havets skinnende overflade, er der hver dag friske eventyr at se frem til på jeres rejse til Maldiverne.

På den to kilometer lange ø ligger der 173 udsøgte villaer, alle med privat pool. Hver villa er lavet af de fineste lokale materialer, og hvor traditionel maldivisk arkitektur blandet med moderne design og luksuriøse bekvemmeligheder. Fra jeres villa kan i ligeledes nyde den betagende udsigt over det Indiske Ocean.  Vågn op til en solkysset udsigt over Det Indiske Ocean, og afslut dagen med solnedgange ved dine fødder.

Vælg mellem de forskellige villaer til forskellige behov og ønsker:
One-Bedroom Beach Pool Villa – 150 m2
One-Bedroom Deluxe Beach Pool Villa – 155 m2
Two-Bedroom Beach Pool Villa – 336 m2
One-Bedroom Lagoon Pool Villa – 150 m2
One-Bedroom Deluxe Lagoon Pool Villa – 155 m2
One-Bedroom Water Pool Villa(Sunrise and Sunset) – 152 m2
Two-Bedroom Water Pool Villa(Sunrise and Sunset) – 336 m2

Værd at vide

Residence Maldiverne i Dhigurah tilbyder uforglemmelige spiseoplevelser med en række restauranter og barer, herudover kan der også arrangeres middag i villaen. Resortet har Spa by Clarins, der er beliggende i den tropiske have. Spaet har 10 individuelle pavilloner med panoramaudsigt over Det Indiske Ocean til lyden af ​​rolige bølger. Føl dig tryg i terapeuternes hænder, mens du bliver forkælet med en skræddersyet vifte af holistiske behandlinger for den ultimative wellness-oplevelse

Faciliteter på resortet:
42 m lang infinity-pool med udsigt over solnedgangen
The Spa by Clarins
Boutique & gavebutik
DVD & CD-bibliotek
Fitness center
Børneklub

Følgende faciliteter er tilgængelige for hver villa:
Velkomstfaciliteter
Gratis strygning af 2 stykker tøj pr. gæst under opholdet
24-timers spisning i villaen
Minibar
Kaffe- og tefaciliteter
Klimaanlæg
Luftventilator
43-tommer LCD Smart-tv
DVD afspiller
WIFI-forbindelse
Indendørs og udendørs bruser
Telefon med direkte opkald
Hårtørrer
Badekåber
Hjemmesko

Kontakt os for et tilbud

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.

k