l

The Residence Maldiverne Dhigurah

Paradiset venter på dig på The Residence

Residence Maldiverne i Dhigurah er et eksklusiv resort beliggende i Gaafu Alifu – den største og dybeste atoll i verden, beliggende 380 km syd for Velana International Airport. Herfra flyves en lille time efterfulgt af 5 min. med speedbåd. Dhigurah er forbundet med søsterhotellet Falhumaafushi, via en lang bro på 1 km, sammen udgør de to øer et af de største ø-resorts på Maldiverne. Her holder man romantiske ferier eller uforglemmelige ferier med hele familien.

Oplev den uberørte undervandsverden på det fantastiske hus rev som omkranser øen, sejl i kajak omkring den naturskønne lagune, nyd spændingen ved vandsport eller slap af under palmerne på et roligt sted på stranden. Med et utal af aktiviteter at deltage i over og under havets skinnende overflade, er der hver dag friske eventyr at se frem til.

På den to kilometer lange ø ligger der 173 udsøgte villaer, alle med privat pool. Hver villa er lavet af de fineste lokale materialer, og hvor traditionel maldivisk arkitektur blandet med moderne design og luksuriøse bekvemmeligheder. Fra jeres villa kan i ligeledes nyde den betagende udsigt over det Indiske Ocean.  Vågn op til en solkysset udsigt over Det Indiske Ocean, og afslutt dagen med solnedgange ved dine fødder.

Værd at vide

Vælg mellem de forskellige villaer til forskellige behov og ønsker:
One-Bedroom Beach Pool Villa – 150 m2
One-Bedroom Deluxe Beach Pool Villa – 155 m2
Two-Bedroom Beach Pool Villa – 336 m2
One-Bedroom Lagoon Pool Villa – 150 m2
One-Bedroom Deluxe Lagoon Pool Villa – 155 m2
One-Bedroom Water Pool Villa(Sunrise and Sunset) – 152 m2
Two-Bedroom Water Pool Villa(Sunrise and Sunset) – 336 m2

Rumstørrelser angivet inkluderer pool og terrasse.

Residence Maldiverne i Dhigurah tilbyder uforglemmelige spiseoplevelser med en række restauranter og barer, herudover kan der også arrangeres middag i villaen.

Resortet har Spa by Clarins, der er beliggende i den tropiske have. Spaet har 10 individuelle pavilloner med panoramaudsigt over Det Indiske Ocean til lyden af ​​rolige bølger. Føl dig tryg i terapeuternes hænder, mens du bliver forkælet med en skræddersyet vifte af holistiske behandlinger for den ultimative wellness-oplevelse

Følgende faciliteter er tilgængelige for hver villa:
Velkomstfaciliteter
Gratis strygning af 2 stykker tøj pr. gæst under opholdet
24-timers spisning i villaen
Minibar
Kaffe- og tefaciliteter
Klimaanlæg
Luftventilator
43-tommer LCD Smart-tv
DVD afspiller
WIFI-forbindelse
Indendørs og udendørs bruser
Telefon med direkte opkald
Hårtørrer
Badekåber
Hjemmesko

Faciliteter på resortet:
42 m lang infinity-pool med udsigt over solnedgangen
The Spa by Clarins
Boutique & gavebutik
DVD & CD-bibliotek
Fitness center
Børneklub

Kontakt os for et tilbud

k