Mani – Grækenland

Luksus stenvillaer med infinitypool og havudsigt, vundet arkitekturpris for verdens bedste villa i 2019.

Mani, Peloponnes

2 x villa til 6 personer, 3 soveværelser, 3 badeværelser
Plads til 12 pers. / 6 soveværelser i to separate villaer
Lufthavn: Kalamata eller Athen

To separate stenvillaer som kan lejes enten separat eller begge, og ligger med total privatliv. Er  bygget som en del af naturen, og smelter ind i de traditionelle huse i området. Villaerne fik tildelt en arkitekturpris Architizer A+ Award for verdens bedste villa i 2019.

Begge villaer, har 3 soveværelser med privat pool og havudsigt. Overalt en udsøgt luksus og stue med indbyggede sofaer, der støder op til spisepladsen og det åbne køkken. På samme niveau er der placeret to dobbeltsenge soveværelser med garderobe, begge med eget badeværelse.  Alle rum på første niveau er designet til at der er direkte adgang til poolen og haven med vidunderlig havudsigt. På førstesal ligger soveværelset med havudsigt. Det store soveværelse har et klædeskab, et skrivebord og har eget badeværelse. Overalt fra villaerne er der taget hensyn til privatliv, og samtidig med udsigt over den fantastiske landskab i det vestlige Mani – med udsigt helt ud til havet.

Infinitypool & privatliv

Udenfor findes infinity-pools, udendørs bruser, indbygget lounge og skyggefulde spisepladser der alle skaber et indbydende og afslappende atmosfære både dag og nat. Villaerne ligger direkte i Mani’s natur og kultur, helt ideelt for privatlivets fred og for at gå på opdagelsen af ​​områdets historie, arkitektur, kunst, gastronomi og traditioner.

Blandt andet ligger Exo Mani, Vest Mani eller Messinian Mani, tæt på, samt Olympia, større og mindre landsbyer, alle fyldt med byzantinske kirker, tårne ​​og brostensbelagte landsbyer – i et pragtfuld natur omgivet af oliventræer.

Daglig rengøring og skift af sengetøj hver 3. dag og af håndklæder hver 2. dag.

Send forespørgsel

k