Euphoria Retreat Mystras Grækenland

Euphoria Retreat ligger i hjertet af Peloponnes, og er et af Europas førende spa og retreats

EUPHORIA RETREAT MYSTRAS

Vi inviterer dig til at udforske Euphoria Retreat beliggende i Grækenland på halvøen Peloponnes, og er Europas førende spa-hotel for velvære. Kan sagtens kombineres med  ophold andre steder i området – og der kan bestilles alts fra en dag til uger. Træd et skridt væk – i nogle dage fra dit normale liv og oplev et ultimativt og u-overtruffet helse- og fitness-retræte, hvor alt fra maden, behandlingerne, aktiviteterne og faciliteterne kombineres for at skabe en af ​​verdens sundeste ferier. Både helbredende og holistisk.
Alt sammen i bygninger tilbage til 1800 tallet og hvor alle former for helsende og helbredende filosofier blandes  med Grækenland som kulisse, dets historie og kultur.

Se brochure for alle behandlinger  

Euphoria Retreat ligger i hjertet af Peloponnes, kun 2,5 times kørsel fra Athen eller mindre end en time fra Kalamata. Det majestætiske kompleks er beliggende ved foden af ​​det mytiske Mount Taygetus, omgivet af sin egen private fyrreskove og udsigt over Sparta og Evrotas-flodens frodige, frugtbare dale beklædt med citrus- og cypresser.

HELBREDENDE FILOSOFIER
Vores helbredende filosofi og behandlinger er baseret på det fælles grundlag kommer fra indflydelsesrige filosofier og helbredende praksis, blandt andet græsk og kinesisk. Konvergerende i deres inderste essens deler de begge dybe historiske rødder og en fælles forståelse af kosmos og den menneskelige natur.

Ved at forblive tro mod de helbredende traditioner i et land, der fødte filosofi og praksis med Hippokrates medicin  ‘Ef zin’ (at leve godt) som dets ledende princip, omfavner vi Ef-begrebet om et afbalanceret liv og en sund åndelig forbindelse. Centralt i denne gamle tradition, fra templerne kaldet Asclepieia, hvad vi i dag har lært at kende som helbredende kurbade. Vores holistiske filosofi er beriget af konceptet om de fem elementer – vand (ydor), træ (luft), ild (pyr), jord (gaia) og metal (æter) og deres relaterede energier og følelser d et giver.

Euphoria Retreat er inspiration for dem, der søger at leve et mere afbalanceret og sundt liv, ændre og transformere, genoprette forbindelsen til deres åndelige selv på en måde, der er tættere på deres hjerte og rødder.

Den byzantinske by Mystras,  er på UNESCO-verdensarvsliste med et imponerende middelalderslot. Og med en traditionel lille landsby lige uden for døren, hvor livet går, som det har gjort i de sidste par århundreder. Den majestætiske og klosterlige ro i omgivelserne inspirerer Euphoria Retreats autentiske arkitektur, en luksuriøs, sømløs blanding af byzantinsk kunst og zen-design. En duftende krydderurte – have strækker sig ud til fronten med områder dedikeret til de fem elementer og deres forskellige energier, mens en privat skov giver over 78.000 kvm plads til cykling, trekking og udendørs klasser. Velsignet af det tempererede græske klima vil du blive tilbudt muligheden for at udforske et symbiotisk forhold til naturen og i sidste ende med dig selv.

Send forespørgsel

k