Address Beach Resort – Dubai

På The Walk, direkte ned til stranden. Kæmpe oase og pool område på 77. etage og er kendetegnet for The Adress.

Address Beach Resort – ultimativt 5*

Udendørs oase på 77. etage og panorama udsigt

Det nye luksus hotel Address Beach Resort er beliggende på The Walk, direkte ned til stranden. Den enorme oase og pool område på 77. etage er kendetegnet for dette luksus hotel. The Adress tilbyder uendelige mange muligheder af restauranter, spa, afslapning og underholdning. Her er flere pools og ikke mindst verdens højest beliggende-tagterrasse – og det ingen skam at sige, at udsigten fra infinity poolen er ikke mindre end fabelagtig, poolen er 94 meter lang og 16 meter bred og kun for gæster over 21 år.

Der kan bo op til tre personer i suiterne. Er I flere personer kan der vælges en Residences-lejlighed, som har fra et til fem soveværelser. Alle suiter og residences er stilfuldt og elegante indrettet med luksuriøst interiør.

De fem restauranter

Alle unikke og tilbyder noget helt særligt.
ZETA Seventy Seven er en udendørs oase beliggende på 77. etage, her kan I nyde asiatiske fusionsmenuer og den smukke udsigt ud over Den Arabiske Golf og Palm Jumeirah. Ved siden af restauranten ligger den unikke infinity pool. Li’ Brasil tilbyder libanesisk og brasiliansk fusions køkken. The Beach Grill har international retter og på The Lounge tilbydes små lette retter. The Restaurant har internationale inspirerede retter. På 75. etage findes fitness centeret, der har åbent 24/7. Hvis du hellere vil slappe af, kan spaen benyttes, den ligger på samme etage og tilbyder ekstraordinære wellness forkælelser.

Se aktuelle tilbud

Address Beach Resort

Specielle tilbud i efterårs og vinterferien.

Priserne er vejledende, ud fra dagspris af flybilletter og andre evt. stigninger -/+.

Vinterferien

11-18 feb. Address Beach Resort
Priser voksen fra Kr. 35.050,- og barn fra Kr. 7.000,-

Prisen inkluderer:
Fly København – Dubai på økonomi klasse.
Inkl. VIP assistance og eskort gennem Dubai lufthavn ved ankomsten.
Inkl. privat chauffør lufthavn – hotel t/r.
11-18 feb. Address Beach Resort. 7 nætter i 1 x Deluxe seaview værelse, inkl. morgenmad
Max. et barn i værelset.

Kontakt os for et tilbud