Four Seasons Resort Costa Rica

Nyd de spektakulær natur omgivelser omkring hotellet med en eftermiddagens tur på stranden

Unik perle på Papagayos halvø ved stillehavets kyst

Om Four Seasons Resort Costa Rica

På den nordvestlige kyst af Costa Rica på halvøen Papagayo, gennem små snoede veje med skyhøje palmetræer, en Arnold Palmer designet golfbane og med de mest fortryllende udsigter til Stillehavet som nærmeste nabo, finder man Four Seasons Resort Costa Rica – det eneste 5-stjernede Forbes hotel i Mellemamerika.

Four Seasons Resort Costa Rica tilbyder en perfekt balance af luksus og natur og er et tilløbsstykke for dem, som søger eventyr og afslapning. Hotellet er smukt beliggende langs stillehavskysten med den mest betagende udsigt over to fantastiske uberørte sandstrande.

Små cabanas på stranden tilbyder gæsterne dejlig afslapning, mens hotellets personale sørger for deres gæster med blandt andet vandmelonjuice og andre fornødenheder.

Naturen på og omkring hotellet er et kapitel for sig, da du vil opdage, at Papagayo halvøen er et af de smukkeste steder i verden, og der er rig mulighed for at udforske og opleve. Hotellet stiller elcykler til rådighed, så man nemt kan nyde en cykeltur til Playa Cabuyal, hvor der er de mest fantastiske udsigter og de absolut bedste bølger til surfing i hele Costa Rica.

Four Season Costa Ricas beliggenhed på halvøen gør, at stedet indbyder til et hav af aktiviteter. Her kan nydes dykning og snorkling i verdensklasse, dybhavsfiskeri og katamaran sejllads. Til lands findes masser af vandremuligheder, mountainbike kørsel, fire swimmingpools, tennis, SPA samt fitness og en 18 hullers vanvittig flot golfbane designet af selveste Arnold Palmer.

Hotellet gennemgik en omfattende renovering for 35 millioner dollars i december 2017, og arkitekturen af sten, marmor og lokale træsorter skaber en fuldendt balance og harmoni til perfektion.

De 182 værelser, suiter og villaer er alle skabt med omtanke på valget af materialer. Alle har udsigt til havet og er opført i et moderne lyst og tidløst design med masser af luft. Her får man de lækreste naturlige materialer i sand harmoni med omgivelserne.

Med fem restauranter at vælge imellem vil du blive forkælet med valget mellem traditionelle costaricanske og latinamerikanske retter lavet af friske og lokale ingredienser samt et hav af moderne internationale retter.

Sommertilbud

Four Seasons Costa Rica er et pragtfuld hotel med vidunderlig omgivelser.
Vi har et speciel sommertilbud, som inkluderer mange oplevelser du ikke vil gå glip af

Læs herunder og bestil din sommerferie i Costa Rica med det samme…

Pris pr. voksen fra kr. 34.995,- (min. 2 voksne)
Pris pr. barn fra kr. 10.350,-  (maks. 2 børn under 12 år)

Prisen inkluderer:

Fly med SAS/United, København – Liberia via Amsterdam og Houston
Privatchauffør Liberia lufthavn – Four Seasons Costa Rica t/r (maks. 6 personer)
8 nætter I Terraza værelse (enten king bed eller 2 Queen beds) inkl. morgenmad
Kajak tur med guide
Sunset cykeltur
Bird watching tur (min. 12 år)
Trail of the giants tour
Cooking class
Mangrove Hike tur
Snorkling tour (min. 12 år)
Samtlige nugældende skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifond samt konkurssikring
Voya Travel 24 timer online service, både før, under og efter rejsen

Four Seasons Papagayo en vidunderlig destination – perfekt til par og familier, som ønsker at tilbringe en til to uger som en selvstændig ferie eller måske tilføje det til slutningen af en eventyrlysten ferie i det fantastisk naturskønne og smukke Costa Rica.

Kontakt os for et tilbud

k