Florblanca resort – Costa Rica

Flor Blanca er et luksuriøst hotel i Costa Rica, Santa Teresa ved Stillehavskysten

Prisvindende natur for eventyrer

Flor Blanca er et luksuriøst hotel i Costa Rica, Santa Teresa ved Stillehavskysten. Hvis du er på udkig efter et romantisk sted at holde din ferie, og samtidig i et af de mest prisvindende naturområder for eventyrslystne, så led ikke længere.

Stimuler dine sanser og gastronomi, for på Florblanca vil du få frisk, sundt og lokalt dyrket lokale grøntsager, tilberedt af dygtige kokke på Restaurant Nectar.  Høre du til den aktive type, er der masser af muligheder: blandt andet surfing, vandreture, ridning eller zip line-udflugter, bare for at nævne et par af de mange eventyrlige aktiviteter, der stilles til rådighed for dig.
Hotellets stil og interiør er lækker, og gennemført i mindste detalje. Restauranten serverer dejlig, og sund mad baseret på lokale råvarer. Ved restauranten findes en hyggelig tv-stue og en skøn butik. Du kan også vælge at nyde en behandling i den japanske spa, eller deltage i yoga- eller pilates-timer, og slutte af med et dyp i den store jacuzzi. Yogapavillonen og jacuzzien kan benyttes gratis af alle.

Hotellet er et fantastisk skønt boutiquehotel-lodge med i alt 11 villaer fordelt, med udsigt til en frodig grøn have eller til havet. Her findes villaer med et og to soveværelser, hvoraf nogle ligger afsides, men alle direkte til stranden.

Strandvillaer til Stillehavet

I din villa på stranden, er der alle de luksuriøse bekvemmeligheder der gør livet skønt.  Livet er ekstra meget mere luksuriøst på Florblanca.  Alle møbler, puder og øvrige indretning er holdt i natur og jordfarver med et moderne præg, selvfølgelig blandet med et strejf af Latinamerikansk stil.

Villaerne:
Jungle superior villaerne, ligger privat og omkranset af den farverige tropiske vegetation. Hver villa har en rummelig opholdsstue, luftige rum og komfortable siddepladser, håndlavede Costa Rica-hængekøjer til to personer, hvor du kan nyde junglen.

De flotte Deluxe Villaer er beliggende med direkte udsigt til stranden og har en fantastisk udsigt over Stillehavet, med kun et minuts gåafstand.

Hotellet tilbyder også en lang række faciliteter, som for eksempel minibar, aircondition og opholdsområde, og det er muligt at komme online, der er gratis wi-fi. Endvidere tilbyder hotellet roomservice og concierge-service. I området Santa Teresa, er du tæt på masse af spisesteder, restauranter og barer.: eks. Tapas El Rey Patricio eller Bajo El Arbol Tapas Bar.

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.