Qasr Al Sarab Anantara – Abu Dhabi

Kryds eks. Rub ‘al Khali på kamelryg

Oplev den fantastiske solopgang over ørkenens sand og oplev Arabiens ånd i disse eksklusive og unikke omgivelser

Oplev det fantastiske Qasr Al Sarab

En unik oplevelse at vågne op til en solopgang over ørkenens sand – her oplever du Arabiens ånd, i eksklusive og unikke omgivelser. I udkanten af Abu Dhabi ligger verdens største ørken.
Qasr Al Sarab stiger op fra de flammefarvede klitter som en luftspejling og du indbydes til eventyr af 1000 og en nat, i de mest luksuriøse omgivelser. Kryds Rub ‘al Khali på kamelryg. Spis eller slap af under ørkenens sol og blå himmel.  Qasr Al Sarab Desert Resort ligger kun 90 minutter fra Abu Dhabi. Hotellet ligner et ørkenfort med tårne, gårdspladser og springvand. Her er luksusværelser, luksussuiter og eksklusive poolvillaer. Oplev gourmet gastronomien i den private villa, eksklusivt ude i ørkenen eller på den store tagterrasse. Masser af autentiske mulighedder for at oplevelser i ørkenen – Trekkingture med lokal guide – Ørken kørsel i SUV – Kamel trekking – hesteridning – Cykelture. Derudover er der fittnesscenter, wellness, arabisk luksusspa og meget meget mere. Forkæl dig selv med de bedste og smukke ferieoplevelser i Abu Dhabi

Værd at vide om Qasr Al Sarab

Virkeligt luksusiøse og raffinerede omgivelser – en fantastisk oase i ørkenen. Resortet har 140 værelser, 14 suiter og 52 poolvillas. Værelserne har egen terrasse/balkon med skøn udsigt over ørkenen. Suiterne har stor terrasse samt en lækker lounge. Poolvillaerne har selvfølgelig egen pool, hvor man i ro og mag kan nyde de lækre omgivelser. Rigtigt mange muligheder for fantastiske udflugter – også af de mere actionprægede. Virkeligt eksklusive gourmet spisemuligheder – også hvis man gerne vil være sig selv.

Kontakt os for et tilbud

Rejser til Mellemøsten

Tag på opdagelse i Voya Travels rejseforslag og find din drømmerejse til Mellemøsten.
Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
Alle rejser er sammensat af Voya Travels eksperter, kontakt os på tlf. 33 34 33 33 
Eller send en forespørgsel & få et konkret tilbud på din rejse

k