l

Dragobrat | Ukraine

Catski i Dragobrat er for dig, som leder efter eventyr og et helt anderledes ski-rejsemål

DRAGOBRAT

Catski i Dragobrat, Ukraine
Sæson:
December – april.  

Catski i Dragobrat er for den mere eventyrlystne. Som erfaren skiløber vil du hurtigt opdage, at Dragobrat, som ski- og snowboarddestination, ikke er noget, du kan sammenligne med andre destinationer. Alene turen op med tidligere russiske 4×4 van fra dalen og op til Dragobrat er i sig selv et lille eventyr.

Dragobrat er allerede et skisportssted med infrastruktur af skilifte. Det kan anvendes som tilgang til freeride områderne. Men Eastern Snow gør brug af catski, som giver os tilgang til hele bjergområdet omkring Dragobrat. Terrænet er varierende med relativt afrundede bjergtoppe og skovløb med god afstand imellem. Derfor er området velegnet for catski. De mange dage med frisk puddersne i forskellige varianter, kommer ikke ud af den blå himmel. Så man bør forberede sig på et varierende vejrsystem henover bjergene. Snestorm den ene dag og pludseligt pudder og solskin den næste dag – på disse dage er turen op med catski i det ukrainske terræn ekstra smuk.

Skisæsonen i Ukraine starter typisk i begyndelsen af december til midten af april. Skiløbet foregår typisk fra 1.200 til 1.900 moh. Skiløbet i Dragobrat er både over og under trægrænsen. Der planlægges efter vejr og vindforhold, hvor vi får den bedste sne og sigtbarhed, samt sikkerhed.

Sværhedsgrad

Terrænet i Dragobrat passer rigtig godt både for dem, som gerne vil lære at mestre off pisten, og for dem der bare ønsker at køre powder hele ugen. Det er en blanding af skiløb i skov og åbent terræn.

Lokation & terræn

Skisæsonen i Ukraine starter typisk i begyndelsen af december til midten af april. Skiløbet foregår typisk fra 1.200 til 1.900 moh. Skiløbet i Dragobrat er både over og under trægrænsen. Der planlægges efter vejr og vindforhold, hvor vi får den bedste sne og sigtbarhed, samt sikkerhed.

Video fra Dragobrat Ukraine

 

Hotel Stara Fortetsya
Vi bor på hotel Stara Fortetsya, som er et lille hyggeligt familiedrevet hotel med plads til ca. 25 gæster. Der er eget bad og toilet på værelserne, samt sauna og fælles arealer. I tillæg en café og restaurant.

Forplejning
Morgenmad, frokost pakke og toretters middag er inkluderet i prisen. Der vil være nogle aftener, hvor vi spiser på hotellet og andre aftener hvor vi spiser ude for at opleve Dragobrats madkultur.

Catski & liftkort
Der er inkluderet seks dages catski i Dragobrat, Ukraine i prisen. I tilfælde af at det er umuligt at komme op med catski, kan du frit benytte skiterrænet. Der er 12 skilifter i Dragobrat.

Se priser & aktuelle tilbud

Rejseinformation:
København (CPH) eller Stockholm (STO) med LOT via Warzava til Lviv LWO.
Rejsetid ca. 4-5 timer.
Ekstra gebyrer for at medbringe skiudstyr ca. 600 DKK.

Transfer ved ankomst:
Vi har arrangeret overnatning i Lviv på hotel, hvor vi efterfølgende dag har ca. 3-4 timers transfer til Dragobrat, som er inkluderet I prisen. Vi kører i mindre bus til opsamlingsstedet, hvor den sidste strækning op til selve byen foregår med 4×4 transport.

Pas og visum:
Alle pas fra EU giver adgang til Ukraine. Husk at sikre at navnet i passet bliver booket til dine flybilletter. *Det kræver ikke visum at indrejse i Ukraine.

Rejse i Ukraine:
I forhold til de aktuelle uroligheder i de fjernøstlige egne af Ukraine og på Krim halvøen, er den vestlige del af Ukraine ganske uberørt og uden nogen former for udfordringer. De urolige områder ligger over 1.500 km fra vores destination i Karpather bjergene.