Talalla House

Velkommen til din egen luksuriøse villa på Sri Lanka - tag familien eller vennerne med til paradis

Kontakt os

Barfods luksus når det er bedst. Det helt ideelle sted for familien eller venne par, som ønsker total privatliv i høj klasse.

Villaen rummer syv værelser med eget badeværelse, havudsigt og privat balkon. Alle værelser er udstyret med king-size senge, pengeskab, WiFi, skrivebord og indbyggede skabe. Glasskydedøre åbner for en privat balkon med liggestole og udsigt over den tropiske have og det varme Indiske Ocean. Dette er et privat rum perfekt til lidt tid alene med en god bog, te eller kaffe.

Kokken på Talalla House, har i samarbejde med den kendte kok David Silva, udarbejdet en unik menuplan til vores gæster. Til middag kan du nyde sensationelle retter med srilankanske ris og karry eller vestlige retter, som du vil huske længe efter dit ophold. Kokken imødekommer gerne eventuelle særlige kostbehov eller specifikke ønsker og kan også give madlavningskurser for gæster interesseret i at lære hemmelighederne i det srilankanske køkken. Talalla House strandbeliggenhed betyder frisk fisk og skaldyr i rigelige mængder.

Safari på Sri Lanka Et af de bedste steder i Asien for at se dyreliv, en privat safari giver dig chancen for at se nogle af Sri Lankas 91 pattedyr, hvoraf 16 kun findes på øen. Hold øjnene åbne for elefanter, leoparder, læbebjørn, Sambhar, plettede hjorte, svin, gøende hjorte, vildsvin, hulepindsvin, ant-eater, desmerdyr kat, kæmpe egern, og aber - masser af aber. Turene inkluderer transport til parkerne, jeep-udlejning, og vejledning. Forbered dig på en oplevelse for livet

Hvalsafari i Mirissa Kun lidt ude for Sri Lankas kyst kan du være heldig at opleve hvaler. Vi er behælpelige med at arrangere en tur på vandet.

Se video om hotellet

5 værelser. Pris per voksen ved 10 personer i villaen kr.12.700,- 

Rejs fx i efterårsferie fra 12. - 19. oktober 2019

Prisen inkluderer:
Flyrejse fra København - Colombo t/r 
Privat chaufførservice til og fra lufthavnen 
8 nætters ophold i Talalla House med helpension 
Samtlige nugældende skatter 
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring