fbpx
Kontakt os

Kontakt os

Hilton – Silhouette – Seychellerne

5-stjernede PADI-dykkercenter

Bo med havudsigt i smukt naturreservat

Om Hilton Seychelles Labriz

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa ligger på Silhouette Island 20 km nordvest for Mahé. Alle suiter og villaer er rummelige og fuldt udstyret og stilfuldt indrettet med luksussenge, fladskærms-tv, dvd afspiller og sofa. Betagende udsigt over den frodige have eller Det Indiske Ocean. Alle har egen terrasse og infinity-pool.

Resortet byder på hele 7 restauranter og caféer, der serverer italienske, japanske og lokale retter med et fransk pift i sofistikerede rammer. Man kan også nyde underholdning og tropiske cocktails i baren Lo Brizan.

På Hilton Seychelles kan gæsterne benytte det 5-stjernede PADI-dykkercenter og udforske øens farverige koralrev. Hotellet ligger i et klippefyldt terræn med frodig vegetation med mange gå- og vandrestier i nærheden.

Velkommen til Eforea Spa med seks par-behandlingssuiter bygget på pæle midt i et magisk landskab, og hvor behandlinger bliver specielt designet til at passe til den enkeltes behov.

Et magisk landskab

Placeret i den smukke Silhouette National Park, der byder på frodig og rig biodiversitet. Mulighed for at se den lokale Seychelles kestrel falk, flagermus, sjældne og eksotiske blomster samt den truede karetteskildpadde. Stort fokus på bæredygtighed og resortet har således afskaffet både plastflasker og engangs sugerør. Friske afgrøder kommer direkte fra resortets egen have med mere end 200 forskellige urter, grøntsager og frugter.

Dykkere vil blive draget til koralrevene på Silhouette Island. Her er fitness center og oplyste tennisbaner samt børneklub, som er for børn fra 4 til 12 år. Gode faciliteter til bryllupper og lignende festlige begivenheder.

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os for en rejse til Seychellerne

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Seychellerne eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Seychellerne rejse.

k