l

Kamchatka | Rusland

Heliski i Kamchatka Rusland er for eventyrsøgende feinschmeckere, og hvis du søger noget ekstraordinært

KAMCHATKA

Heliski i Kamchatka, Rusland
Sæson:
Februar – maj.

Skirejser til Rusland, og Heli-ski i Kamchatka er for eventyrsøgende feinschmeckere. Du har måske allerede prøvet heliski på mere konventionelle ski-rejsemål, og søger nu noget ekstraordinært. Og det finder du her i Rusland!  Den 1.000 km lange halvø ud til Beringshavet er et af Ruslands, måske verdens smukkeste steder. Forstil dig at tilsætte en helikopter, så vil disse omgivelser – tilbyde skiløberen og boarderen en legeplads i et unikt landskab. Hvor i verden kan man starte på toppen af en vulkan og ende nede ved vandet på samme tur!

Kamchatka er en af de største heliski områder i verden. Gigantiske vulkaner, urørte bjergsider med dybsne og et gennemsnitlig snefald årligt på 18 meter, byder på en uforglemmelig oplevelse i en vild og urørt natur for den erfarne skiløber og snowboarder. At stå på ski i Rusland er en ski-oplevelse ud over det sædvanlige. Heliski i Kamchatka glemmer du aldrig!

Sværhedsgrad
Terrænet i Kamchatka inkluderer relativt store faldhøjder på typisk 1.500-2.000 m. Det er ikke nødvendigvis svært terræn, men betyder ofte lange nedfarter. Der forudsættes derfor en vis grad af grundform, og at du har lidt erfaring i off piste terræn fra tidligere.  Der er tilknyttet to UIAGM guider til helikopteren. Sikkerhed er altid første prioritet ved heli ski i Kamchatka.

Lokation & terræn
Terrænet er meget varieret. Det har japansk-lignende skove, vulkaner, der let konkurrerer med bjergene i den nordvestlige del af det nordamerikanske kontinent, til dybe ”couloirs”, som vi kender dem i Alperne. Lodrette løjper,  op til +2.000 meter, og der er typisk løb fra toppen af ​​en vulkan og ned til havet, hvilket også giver en stor variation, i hvert enkelt løb.

Video fra Heliski i Kamchatka

 

Ski-sæsonen begynder typisk i Kamchatka medio februar løber ind i maj. Skiløb/snowboarding finder typisk sted fra 0 til 2.300 meter over havets overflade. Skiløb er både over og under trælinjen. Vi planlægger for vejr- og vindforhold, hvor vi får den bedste sne og synlighed, altid med sikkerhed som første prioritet.

St. Timon’s Mountain Lodge
Vi bor ved foden af heliskiområdet i det fuldstændig nybyggede eksklusive St. Timon’s Mountain Lodge. Ved dårlige vejrforhold kan der arrangeres sightseeing til Petropavlosk-Kamtjatskij. Huset har hyggelige fællesområder, egen restaurant med gourmet kok, wellnessområde og sauna. Der er mulighed for at booke sig ind på massage. Hotellet råder over snescootere, således at der kan arrangeres freeriding i skovterræn på dårlige vejrdage.

Forplejning
Her får du en russisk madoplevelse, der er en stor del af den fulde oplevelse her i Kamchatka. Maden bliver lavet af en russisk gourmet kok og er en del af den kultur, du vil opleve i de russiske bjerge. Morgenmad, frokost i terrænet og middag er inkluderet i prisen. Alkohol kan købes i tillæg.

Se priser & aktuelle tilbud

Rejseinformation:
Fly:  København – Moskva (SVO) – Petropavlosk-Kamchatsky (PKC).
Flytid: Ca. 12-14 timer
Tidsforskel: +11 timer

Transfer ved ankomst:
Transfer fra lufthavn til lodge via helikopter. Ca. 45 minutter (inkluderet i pris)

Pas og visum:
Navnet i pas og flybillet, skal være 100% identisk. Visa: For indrejse til Rusland, ansøges om Visum. Vi hjælper med visum til grupper. Vær OBS at undvbære dit pas ca. en uge.