l

ITALIEN

REJSER TIL ITALIEN

Voya er specialister i rejser til Italien – Bo på luksushoteller, slap af på de hvide sandstrande, drik et godt glas vin og tag på bilrejser i Toscana & Sardinien 

REJSER TIL ITALIEN -
REN LUKSUS

Hvor skal man tage hen i Italien?

Vi har tabt vores hjerte til Italien –  Tag på rejser til Italien og vælg mellem Rom, Como søen, Sardinien og Toscana. Vores favoritsted er Costa Smeralda på Sardinien. Jetsetternes paradis. Badeferie på hvide sandstrande, golfklubber, private jets og helikopter services tiltrækker området eliten indenfor sportsstjerner, skuespillere, forretningsmænd og andre kendisser.

I hovedbyen Porto Cervo ligger designbutikkerne på stribe og restauranterne serverer udsøgte retter og fantastisk vin. I byen finder du også eksklusive natklubber og barer, som har åbent til langt ud på natten. Costa Smeralda er ikke kun for de voksne, der er ganske mange muligheder også for børn når I rejser til Italien.

Hvad er Italien mest kendt for?

Italien er især kendt for det italienske cuisine, herunder pastaen, pizzaen og isen, men også kultur såsom ballet og opera. Derudover var Italiens hovedstad Rom engang hovedstaden i romerriget og man kan derfor finde smukke ruiner mange steder. 

Ferie i Italien

Leder du efter en luksusferie til Italien?

Kontakt en rejsekonsulent på 33 34 33 33 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Italien. 

NATUR, STORBYER & ØFERIE

Hvorfor tage til Italien?

Naturen i Italien er utrolig smuk, de små bugter og fiskerbyer smyger sig om kysten, afbrudt af lange, hvide sandstrande med noget af det klareste badevand. Mange af disse er lavvandede og børnevenlige, og et sikkert hit hos de små. Der er derfor rig mulighed for badeferie. Det er let at leje bil eller cykel og udforske området på egen hånd – med eller uden børn.

Hvor meget koster en tur til Italien?

Prisen for en rejse til Italien afhænger af hvilken ferie du er interesseret i. En rejse til Italien kan være lige så dyr eller billig som du ønsker den. Kontakt os for informationer, så skræddersyer vi den perfekte rejse til dig.

Bo på luksushoteller og villaer når du rejser til Italien.

Vi har et udvalg af både 5- og 4-stjernede hoteller i området, samt 6 luksus villaer. Hotellerne går ikke ned på aktiviteter, her er sportsfaciliteter og akademier, underholdning, caféer og butikker – og afslapning i verdensklasse, selvfølgelig. Det er nemlig vigtig for os, at I får en god oplevelse hele vejen igennem når i rejser til Italien.

Intagra är ett läkemedel som används för erektil dysfunktion. Läkemedlet är ett citratsalt av sildenafil, en selektiv hämmare av cGMP-specifik PDE-5. Den fysiologiska mekanismen för erektion av penis är frisättning av kväveoxid (NO) i corpus cavernosum vid sexuell stimulering. NO aktiverar enzymet guanylatcyklas, vilket orsakar en ökning av nivån av cGMP, avslappning av de släta musklerna i corpus cavernosum och ökat blodflöde till dem. Sildenafil har inte en direkt avslappnande effekt på den isolerade humana corpus cavernosum utan förbättrar effektiviteten av kväveoxid (NO), vilket undertrycker PDE-5, som är ansvarig för nedbrytningen av cGMP i corpus cavernosum. När en lokal frisättning av NO sker under sexuell stimulering leder hämning av PDE-5 av sildenafil till en ökning av nivån av cGMP i corpus cavernosum, vilket resulterar i avslappning av släta muskler och ökat blodflöde till corpus cavernosum. Mer information: http://www.bästapiller.se/intagra

VOYA'S UDVALGTE HOTELLER I ITALIEN

Cala di Volpe – Porto Cervo – Italien

Legendarisk hotel på Costa Smeralda kysten

Her har du udsigt over en af de smukkeste og mest romanstiske bugte på Sardinien

Læs mere

Cervo Hotel – Sardinien – Italien

”La Dolce Vita”-ferie hvor du nyder det gode liv

Cervo Hotel er hjertet og sjælen i den skønne by Porto Cervo

Læs mere

Comosøen – Italien

14-16 pers. | 9 sovevær. | 1231 m2

*** Pris per nat, fra kr. 19.900 til kr. 39.400 ***
Luksus poolvilla med storslået beliggenhed og panoramaudsigt over Comosøen

Læs mere

Forte Village – Sardinien – Italien

Den perfekte strand-luksus-familie-drømmeferie

Her er alt designet til at tilbyde jer uovertruffen luksus og afslapning

Læs mere

Grand Hotel Tremezzo – Italien

I bydes velkommen til et ægte 5-stjernet hotel

Hold ferie ved Como Søen lige ned til den berømte sø, Grand Hotel Tremezzo er ikonisk for området

Læs mere

Hotel Ponte Sisto – Rom Italien

Fantastisk hotel i hjertet af Rom med panoramaudsigt over byen

Den frodige indre gårdhave med palmer åbenbarer sig, straks du træder ind på hotellet

Læs mere

Pitrizza – Porto Cervo – Italien

Livsnyder boutique hotel med verdensklasse service

Nyd den upåklagelige service på dette raffinerede og indbydende hotel

Læs mere

Toscana – Fonteverde – Italien

Charmerende landsted Fonteverde – for familier og par

5-stjernet hotel som er et ideelt udgangspunkt for cykel-, vandre- og rideture

Læs mere

Toscana – Italien

Toscana Italien Podere Palazzo-villa - Voya Travel

10 pers. | 5 sovevær. | 5 badevær.

*** Pris pr. nat fra Kr. 9.225 – Kr. 21.375 ***
Bjergtagende udsigt over grønne Toscana. Rustik villa med moderne indretning og swimmingpool.

Læs mere