Gouda Rejseforsikring - Covid-19

Udvidet ansvarsforsikring 2021

Gouda tilbyder naturligvis denne Udvidet ansvarsforsikring  i 2021 og med samme gode dækning som tidligere. Forsikringen hjælper med at fjerne eller minimere den økonomiske risiko, som Pakkerejseloven, Pakkerejse Ankenævnet eller anden praksis på forskellig vis pålægger arrangører af rejser i Danmark, så arrangøren er bedre stillet rent økonomisk i tilfælde af uforudsete hændelser.

Vi i Voya Travel oplever, at mange af vores kunder er nervøse for at blive sat i karantæne af myndighederne under deres rejse, uden at de er syge og dermed ikke kan rejse hjem som planlagt. Og det er med god grund, idet det er de færreste lande og rejseforsikringer, som dækker de ekstraudgifter, som en ufrivillig forlængelse af rejsen kan medføre til hotel, mad og ny flybillet hjem. (se regler forneden)

For at sikre vores kunder ‘tryghed ud over alle rejser’, også i den nuværende og mere udfordrende verden, har vi udvidet vores dækning under enkeltrejse-forsikringen, ved valg af vores Superdækning, så vi nu dækker, hvis man bliver sat i karantæne på destinationen, uanset om man er syg eller ej. Dvs. at forsikringen nu netop dækker merudgifter til en ny hjemrejse, hotelophold samt mad.


Den nye forsikringsdækning tilbydes alene ved køb af rejser og bestilling gennem Voya Travel.

  • Du kan trygt bestille en rejse hos os uden risiko
  • Du har ret til i følge Gouda forsikring, at annullere din rejse op til 60 dage før afrejse ****
  • Du kan vælge at få dine penge retur – eller en rejsevoucher – hvis rejsen aflyses

Udvidet ansvarsforsikring 2021

Gouda tilbyder naturligvis også Udvidet ansvarsforsikring  i 2021 og med samme gode dækning som tidligere. Forsikringen hjælper med at fjerne eller minimere den økonomiske risiko, som Pakkerejseloven, Pakkerejse Ankenævnet eller anden praksis på forskellig vis pålægger arrangører af rejser i Danmark, så arrangøren er bedre stillet rent økonomisk i tilfælde af uforudsete hændelser.

Hvordan dækker min rejseforsikring, hvis jeg rejser til et orange eller rødt område?

Vi anbefaler, at du altid følger Udenrigsministeriets rejsevejledning. Fraråder Udenrigsministeriet alle rejser (rødt område), er vores anbefaling også, at du ikke rejser. Fraråder Udenrigsministeriet ikke nødvendige rejser (orange område), må du vurdere, hvorvidt rejsen er nødvendig for dig.

Rejser til orange og røde områder
Selvom vi i overensstemmelse med Udenrigsministeriet fraråder dig at rejse, dækker din rejseforsikring dog stadig som normalt i orange og røde områder, men vi beder dig være opmærksom på, at der jf. betingelserne kan være enkelte tilfælde relateret til corona-pandemien, som ikke vil være dækket af forsikringen. Det gælder fx evakuering fra en destination, som på udrejsetidspunktet er berørt af pandemien, fordi du var bekendt med situationen ved afrejse.

Vi dækker ikke udgifter relateret til karantæne ved indrejse i et orange eller rødt område, som fx er påkrævet eller anbefalet af de lokale myndigheder. Forsikringen dækker dog udgifter til karantæne, hvis du selv bliver syg under din rejse til et orange område og derfor skal i karantæne. Se detaljeret information i dine forsikringsbetingelser.

Inden afrejse anbefaler vi, at du bliver testet for COVID-19, så du ikke er medvirkende til yderligere smittespredning, når du rejser ud i verden. Og samtidig er det en forudsætning for dækning, at du forholder dig til den aktuelle situation ved følge lokale myndigheders anvisninger og generelt udviser agtpågivenhed.

Bemærk at vores muligheder for at hjælpe dig i de hårdest ramte områder kan være meget begrænsede, og vi kan ikke garantere dig assistance, hvis du fx har brug for at blive hjemtransporteret eller henvist til hospital/læge, idet der er ekstraordinært stort pres på sundhedssystemer og transportsektoren i hele verden.

Vores døgnåbne alarmcentral kan fortsat hjælpe i langt de fleste tilfælde – og vi sidder klar til at hjælpe dig 24/7, når du rejser i udlandet, og vil som altid gøre vores bedste for at hjælpe vores kunder via vores store netværk ude i verden.

Foredrag Voya Travel

Previous Next Gratis rejseforedrag i Cafe Globen FOREDRAG Ecuador, Peru, Argentina, og Brasilien 05. oktober 22 kl. 19.00 Ecuador, Peru, Argentina, og Brasilien onsdag 21.

Read More »

Rajan Sakaria Costa Rica

Costa Rica Rajan Sakaria – oplevelser i Costa Rica Costa Rica – Verdens grønne øko paradis COSTA RICA  I 90´erne rejste jeg med rygsæk gennem

Read More »